Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Сега претърсих къде изскача заека. Еми така е, като се правех в началото на темерут и не говорех с никого в имението, изтървах тая благинка.
Сега претърсих къде изскача заека. Еми така е, като се правех в началото на темерут и не говорех с никого в имението, изтървах тая благинка.
Ти сериозно ли бе!? Че то тая книга за това е писана!
Авторът е заложил същата клопка като Майкъл в първата си книга, ако решиш бързо и точно да свършиш работата накрая гориш, защото не това е била идеята. Разбира се това го разбираш след първото изиграване.
Грешно. Ако минеш качествено момента с проследяването на Леголаста може да научиш доста допълнителна информация относно ситуацията в която е натикан героя ти. А за да стигнеш до "заек" не трябват толкова много точки отношение (т.е. - възможно е да си го играл тИмИрут до към средата на играта, да кажем...).
При мен нещата станаха така - реших да ида първо при Тано, после се пита директно ли влизаш или тайно, реших тайно и видях, че нарцисът е при него. С други думи - преобладава шанса.
най-елементариния е да хукнеш да бягаш като излезеш да пасеш овците, като преди това се пробваш да лъжеш нещо овчерчето. Ако се сбиеш с Реналд, после трябва да изпълниш една камара други условия и шансът ти е или много високи отношения или да лъжеш нещо Митъл, ако не трябваше дори да си в неговата стая.
Ще ми е интересно дали в следващата част можеш да си пренесеш окото и сока от кодовите думи, както сокола и орела примерно, но първите две ми се струват доста важни и полезни.
... Котаръкът обаче реши друго =/. После що разправям, че първо лице не го възприемам като че аз играя.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas