Мда, след този отговор се замислих и вече откривам логиката...тоя Черният е голяма гад...Няма грешка, просто ситуацията е много заплетена и редакторите също се чудеха дали не е грешка този момент - просто при мета мисленето в книгите-игри наистина изглежда като грешка, но точно това се случва на кораба - учудването на Котарака съвпада тук с твоето учудване - и той не знае за какво иде реч, но му държат сметка. Защо така се е получило с повече замисляне читателите сами ще открият (повечето, поне, стига да се доверят на автора, че няма грешка в сцената ).
ПП. Ако все пак не се сещате, ще обясня в спойлър таг за какво стоят кодовите думи и какви са изходите от ситуацията спрямо възможните комбинации от тях.
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Благодаря за мнението. За визията - корицата като картинка, оформлението, вътрешното оформление или всичко въобще? Критиката ще ми е полезна да знам какво да променя за следващите части. Продължението се надявам да е следващата година, но в момента ми е трудно да прогнозирам - зависи от външни фактори, които ще определят възможността ми за работа по книгата и развитието на два други проекта.Може и да е коментирано ... но в момента не се сещам за по-непривлекателна визия на книга игра. Всъщност си е откровено отблъскваща. А от първия котарак се оплаквахме за фасадата му
За книгата - харесва ми. Два опита - първия 37т, втория ... 42 - отново незадоволително. Та определено много неща ми убягват и ще се преиграва, но книгата ми хареса и ще си я разцъквам с удоволствие
Продължението това десетилетие ли ще е?
Съвсем правилно заключение, мотивацията на Финигън е by design мъглява в тази част от приключението, което е и мнението на някои от моряците. Нещата стават по-интересни в продължението, а имаше и запланувана отделна книга 50 години по-рано на същия остров (в съавторство), но не мисля, че ще види бял свят.Стори ми се странно колко много магьосници има на борда. Обмислях как ако този капитан има на разположение банда главорези и двама талантливи магьосника сигурно би могъл да натрупа маса богатство из света на Крея много по-бързо и лесно, отколкото като търси митичен остров на месеци корабоплаване в явно вражески води. Трудно ми беше да разбера мотивацията му в този аспект.
Може да се опънат двете последователно, първо опъваш голямата, веднага след нея и дъщерята
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas