Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
... Определено не ме кефи да чета книга на компютър. И по принцип и тази. А и нямаше кодови думи, което не ме израдва.
Иначе за пореден път много логични избори, макар че този път за разлика от Нарциса си умрях като куче, ама от собственото си недоглеждане и бързане, а не от липса на логика или късмет.
И така. Давай напред, Ал Торо, получава ти се
Ванка, не се предвижда такъв (доколкото ми е известно), така че смело напъвай мишката и enjoyАми аз не съм я пробвал. Надявам се на книжен вариант и не искам да си развалям удоволствието
[offtopic]Само да попитам за какъв формат говориш като казваш "електронна книга"?[/offtopic]Е, айде сега, в колко теми да пиша, че ще излезе като един от три разказа в сборник за младините на Котарака (издаването е предвидено като последователност след Абаносовия Дракон) и че ще излезе и като самостоятелна безплатна електронна книга след седмица (или когато съумеят да я направят)?
[offtopic]Предполагам всички възможни, но не съм наясно до колко са унифицирани e-book creating software-ите. Такъв формат, който ще може да се чете на e-book и на GSM. Аз като по-първобитен потребител на технологии се надявам да го направят и на pdf (не се прави от нашия екип), тъй като нито имам e-book, нито си ползвам телефона за нещо различно от разговори. Трябва и да се доразберем с въпросните партньори, в крайна сметка може и аз да се позанимая с форматирането и линковете за един pdf, не е кой знае каква философия. Важното е къде и как ще го разпространяваме и дали няма да искат някаква ексклузивност. Няма такива планове за Аврея по принцип, но трябва да се вземе предвид мнението им, защото се очертава да имат ексклузивни права над електронните ми книги за в бъдеще и да се занимават до голяма степен хартиените такива.[/offtopic]
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas