Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Мерси за коментара и за окуражаванетоАми приятна е. Това мога да кажа. Както споменах в другата тема, малко си развалих четенето с онзи технически проблем. Реално умрях на избор, който всъщност не бях направил. Почнах отначало, стигнах донякъде, наложи ми се да започна пак отначало... Направи ми впечатление, че това ми намали оценката в края на книгата, тъй като ми пишеше, че съм налучкал. Ама аз не налучках, просто знаех пътя от предишното игране и си продължих без да повтарям ходенето до мястото където го научих. С други думи системата за оценка не отчете това, че може да съм преигравал.
И така.
Определено не ме кефи да чета книга на компютър. И по принцип и тази. А и нямаше кодови думи, което не ме израдва.
Иначе за пореден път много логични избори, макар че този път за разлика от Нарциса си умрях като куче, ама от собственото си недоглеждане и бързане, а не от липса на логика или късмет.
И така. Давай напред, Ал Торо, получава ти се
За кодови думи:
<Episode Id="73">
<Tab/>Докато се занимавах с подготовката и плануването на спасителната мисия, слънцето неусетно се шмугна зад хоризонта и небето започна да тъмнее. Заедно с него постепенно гаснеше и оживлението из града. Търговците вече бяха прибрали стоките си, дюкяните затвориха врати един по един, кръчмите започнаха да се пълнят, а хората, обикалящи по улиците, ставаха все по-малко и по-пияни.
<br/><br/>
<Option Episode="58" Condition="codewords has princess" Visibility="false">Имах уговорена среща със Знейус</Option>
<Option Episode="66" Condition="(!codewords has princess) and (codewords has grafinq)" Visibility="false">Имах уговорена среща за информацията от "Стената"</Option>
<Option Episode="80" Condition="(!codewords has princess) and (!codewords has grafinq) and (codewords has bishop)" Visibility="false">Имах уговорена среща с архимагьосника</Option>
<Option Episode="90" Condition="(!codewords has princess) and (!codewords has grafinq) and (!codewords has bishop)" Visibility="false">Продължи напред</Option>
</Episode>
За умения:
<Episode Id="35">
<Tab/>Отне ми около половин час да разбера къде мога да намеря нелегалните стоки, от които се интересувах. Разпитах няколко продавача на оръжия и еликсири и един-два по-съмнително изглеждащи човека, навъртащи се покрай пазара. Двама от магазинерите ме изгониха, един ме предупреди, че ще загазя, но въпреки неуспехите, накрая попаднах на обикалящ продавач на ножове, който знаеше един такъв магазин. Разбира се, дори да откриех мястото, нямаше да ми продадат нищо, ако той откажеше да ме заведе. Затова му предплатих десет жълтици, както настояваше, и тръгнахме.
<br/><Tab/>Отдалечихме се малко от пазара и свихме по една тясна малка уличка между къщите, по думите му “съвсем наблизо” до въпросното място. Внезапно той извади нож и посегна да ме сграбчи с другата си ръка. Нямах никакво пространство да отскоча и почти никакво време.
<br/><br/>
<Remove From="money" Value="10"/>
<Option Episode="9" Condition="(items has dagger) and (skills has acrobatics) and (skills has knife_fighting)" Visibility="false">Можех да пробвам да го нападна с кинжала</Option>
<Option Episode="16" Condition="(items has dagger) and (!skills has acrobatics) and (skills has knife_fighting)" Visibility="false">Можех да пробвам да го нападна с кинжала</Option>
<Option Episode="41" Condition="(items has dagger) and (!skills has acrobatics) and (!skills has knife_fighting)" Visibility="false">Можех да пробвам да го нападна с кинжала</Option>
<Option Episode="37" Condition="skills has acrobatics" Visibility="false">Можех и да пробвам да се отскубна </Option>
<Option Episode="48" Condition="!skills has acrobatics" Visibility="false">Можех и да пробвам да се отскубна </Option>
<Option Episode="43">По добре да не се съпротивлявам, за да не стане по-лошо</Option>
<Option Episode="53">Ще му кажа кой е чичо ми и какво ще му направи</Option>
</Episode>
Не точно. В една книга. Иначе разказите ще са сравнително независими истории помежду си, макар че някои кодови думи от Аврея ще окажат ефект върху другите разкази, а между втория и третия връзката вероятно ще е още по-силна.Имаш предвид този разказ и други събрани в една по-голяма история? Ако е така, звучи добре.
Потвърждавам Не знам дали си прочел и колко, но предполагам ще видиш каква е идеята в последствие.Ако автора не е имал предвид физическото спасяване (от затвора), а е гонел нещо по-дълбоко като смисъл, тогава приемам че е удачно да употреби, която си иска дума. В противен случай "спасение" ми стои не на място.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas