Получени "Благодаря": 8
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Изиграх я преди известно време ( половин година или повече, не помня точно), честно казано ми хареса. Системата е елементарна, напомняща Острова на Динозаврите( която за мен е слаба), но пък атмосферата е приятна. В играта се решават бая логически задачи, също има и някои управленски решения. В книгата е направена система за игра от двама души. Доколкото помня има две различни линии и двама различни героя, ако случайно играете двама души, всеки от вас би трябвало да си чете своята ситуация - трупа се престиж, който накрая може да бъде сравнен и да се види кой се е справил по-добре.
В Краят на Злото е наблегнато на логическите избори и единственото което се трупа е престиж, но сюжета е интересен и изборите са си логични, а идеята да може да бъде и игра за двама, според мен, си е напълно осъществена. Помня, че имаше и някакъв шеговит избор, в който се съгласяваш да се ожениш за дъщерята на вожда на полуорките, при което автора ти се скарва и ти казва, че книгата не е пародия. Та въпреки критиките към нея, аз съм на мнението, че книгата не е лоша и я харесвам.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas