Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Майндкрайм държи ли на условието за краен срок 31.12?
Щото си знаем "матриала".
![]()
Днес успях да прочета поместената в блога на инициативата информация. Всичко е много хубаво, но има едно "но"... Аз, а предполагам, че и не малко други участници, заявиха определена сума с идеята, че ще се работи върху книга-игра. Не върху стратегическа книга-игра, ролева / настолна или както и да я наречете. С други думи - продукт без зарчета, карти, пионки и какво ли още не, които за мен само оскъпяват крайния продукт, но развалят удоволствието от книгата. Та, бих искал да заявя, че ако се вземе решение книгата да представлява нещо подобно, аз ще се оттегля от инициативата.
Разбирам, че за пореден път на страниците на този форум се говорят празни приказки. Ако имаш решение, казваш го; ако нямаш - казваш "няма решение". "Мислено е" не значи нищо. Аз ей сега си мислех за летене в космоса, но репортери, които да ме интервюират по случай завръщането ми на Земята нещо не се появяват. Късно е, може би утре сутрин.
Конкретната сума пък има още по-малко значение. Заместете трите хиляди с пет лева и перспективата би била не по-малко налудничава. Да, с трите хиляди бихте могли да свършите нещо, но тъй като не виждам как ще вземете дори пет...
Днес успях да прочета поместената в блога на инициативата информация. Всичко е много хубаво, но има едно "но"... Аз, а предполагам, че и не малко други участници, заявиха определена сума с идеята, че ще се работи върху книга-игра. Не върху стратегическа книга-игра, ролева / настолна или както и да я наречете. С други думи - продукт без зарчета, карти, пионки и какво ли още не, които за мен само оскъпяват крайния продукт, но развалят удоволствието от книгата. Та, бих искал да заявя, че ако се вземе решение книгата да представлява нещо подобно, аз ще се оттегля от инициативата.
Влади, мисля че си изтълкувал погрешно прочетено. Няма да е нито страт (като онези стратове), нито бордна или ролева игра. Няма да е нещо и като "Destiny Quest"-a. Прочети внимателно частта "Идеи за аксесоари". Всички тези неща са просто да улеснят и унагледят играта, а не са основни елементи на играта. Лично аз, тъй като и аз не харесвам нито стратове, нито ролеви игри, специално исках да уточня този въпрос като се виждахме с Мишо. Ще си е книга-игра с дълги епизоди и литература. Ще ти дам един пример - представи си например поредицата на Викингите (която си е доста стратегическа) с допълнителни акссесоари като готина карта, на която да виждаш именията на Бондовете, разположението на градовете и т.н. Тези допълнителни неща ще са все неща, които е трябвало да ги има в старите книги-игри, за да може те да са готини и луксозни, но поради финансови и други причини ги е нямало.
Щото си знаем "матриала".
![]()
Какво ще правите с хората като мен влезли с по-малко от 60 лв.? Майкъл казва, че тези, които са заявили участие с 20-30 лв няма да бъдат върнати (и следователно ще си получат книжка). Това ли е окончателното становище на комитета?
Мне. Интересно ми е, че аз бях изхвърлен или забравен. Знаеш ли, чувствам се малко обиден - все пак, докато бях мод бах доста отзивчив към инициативата ви
Или поне в последния списък ме нямаше
![]()
Какво е държанието му с други хора, не ми влиза в работата. Аз съм му фен като автор на Книги-игри, а не като Социален доброжелател, Привърженик на Левски, Комуникатор и прочие качества. Нека тук да говорим само за Книгата-игра на ММ.Аз ги пиша и на живо.
Държанието на ММ свсички и специално с феновете му е отвратително. Може само да е доволен, че не е израстнал в моя град.![]()
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas