Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Кога ще се изяснят методите за събиране на средствата?
Имам въпрос относно сайта. Не можах да намеря списък с хората, които са заявили участие и общата събрана сума (не тази от този форум, а тази, която се събира в сайта). Ако искам да променя размера на заявката си, да кажем да я увелича, трябва да знам размера на събраната/заявената до момента сума. Ако не искате да се виждат имената на участващите, поне един общ брояч (като този с оставащото време) може ли да се сложи?
Също така след като веднъж съм заявил участие, с да кажем 60 лева, и искам да го променя, на да кажем 120, трябва да подам наново 60 лева или направо 120? (това малко идва като следствие на първия въпрос )
Да напомня на всички, че всеки вторник на блог-а ще има новини относно Инициативата. Можете да погледнете последната новина. Мисля, че на някои от Вас ще им хареса.
Да напомня на всички, че всеки вторник на блог-а ще има новини относно Инициативата. Можете да погледнете последната новина. Мисля, че на някои от Вас ще им хареса.
Ще се хареса на софиянци. Останалите само ще завиждаме
Всъщност брояч с парите изглежда много необходим, защото сега след като се затвориха темите във форума няма никакви представа как върви събирането и дали напредваме. Ако някой разбира от javasript може да се направи и динамично да се върти както с оставащото време (примерно ако постъпят 60 лв. се разпределят за час с по 1 лв. на минута, 120 лв. за 2 часа и т.н.) Така ще е много надъхващо, но и просто изписани парите също е достатъчно. Много важно е да има такъв и за хората, които за пръв път попадат на инициативата (за тях всъщност е най-важно), за да могат да разберат на секундата, че вече има събрана една сериозна сума.
Добре изглажда, като почне и да се събира сумата може върху зеленото да пуснете и едно червено което да показва колко реално е събрана, защото за момента това е само обещаната ми се струва.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas