• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
Форум, сайт, дейности, общност
/
Събития, конкурси и инициативи
/
Инициативи
/
Архив Инициативи
/
Нова книга-игра на М. Майндкрайм
/
Коментари и въпроси относно Инициативата

• 1
  • ...
  • 26
  • 27
  • 28
  • ...
  • 32
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 32
14 Фев 2016 19:46
Wukong
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Получени "Благодаря": 18
Коментари и въпроси относно Инициативата #112773
Като се замисля в момента в който излезе Пътешествието (ако не греша за заглавието) Майкъл вече ще е преизпълнил плана с обещанието - ще има цяла , отделна книга-игра от него дори да оставим бонуса от Отново заедно която ще е достъпна за всички а същинската книга от инициативата ще идва тепърва.
Ако има и още някой проект който да се реализира до същинската книга - още по-добре , повече Майкъл за тези които го ценят.

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

14 Фев 2016 20:03
Away
Mindcrime's Avatar
Mindcrime
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 445
Коментари и въпроси относно Инициативата #112778
Мога да го извъртя така, може би и някои участници в Инициативата го приемат така, но истината е, че много се забавих. Дано да е за хубаво.

Участниците все пак очакват бройки от луксозна и рядка книга, не съм изпълнил обещанието си към тях и сигурно на мнозина им лазя по нервите. Опитвам се да ги смиля с разни жестове, например с 12 илюстрации на Евгений Йорданов и с подаряване на две други книги-игри.

Вярвам, че бих изпълнил обещанието си към всеки участник, ако му осигуря възможност да излезе на плюс от начинанието. Вярвам, че новата ми книга-игра ще засили очакванията към книгата за Инициативата, а след това всеки участник би могъл да продаде излишните си бройки с добра печалба, а също и да подари 1-2-3 бройки на ценни за него хора.

Неслучайно говоря за новата си книга като за "новите приключения на четиримата приятели". Обявена беше като "Пътешествието", но предполагам, че няма да остане така. Ще си говорим с Ал Торо по темата, неговото мнение има повече сила в случая (защото се явява издател и защото ако не успея да го убедя да сменим заглавието смятам за разумно да се съобразя с мнението му).

Hater
A label that some people apply to anyone who disagrees with them on any subject. Such name calling is designed to discourage critical and independent thinking, and prevent full inspection of bogus ideas and beliefs. Use of the term hater is rampant on the internet.

14 Фев 2016 20:12
Nedelcho Bogdanov
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 434
Коментари и въпроси относно Инициативата #112780
Майндкрайм, въпреки всичко аз мога ли да получа също една бройка :-)

Дон Мон и Отново заедно - бестселърите на новата вълна. Търсете ги в книжарниците! "Страхотно четиво - вестник Труд" "Чел съм и по-добри - Джордж Ал"

14 Фев 2016 20:16
Away
Mindcrime's Avatar
Mindcrime
Автор
Автор
Скрий Още
Коментари и въпроси относно Инициативата #112781
От мен - не, защото в дискусията между нас се държа като леке (по мое твърдо мнение, което очевидно не беше споделено от модераторите).

Вярвам, че всеки истински заинтересован ще може да се сдобие с бройка. Участниците са към 80, бройките за тях ще са минимум 600... поне половината ще излязат на пазара.

Hater
A label that some people apply to anyone who disagrees with them on any subject. Such name calling is designed to discourage critical and independent thinking, and prevent full inspection of bogus ideas and beliefs. Use of the term hater is rampant on the internet.

14 Фев 2016 20:19
Nedelcho Bogdanov
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 434
Коментари и въпроси относно Инициативата #112782
ок!

Дон Мон и Отново заедно - бестселърите на новата вълна. Търсете ги в книжарниците! "Страхотно четиво - вестник Труд" "Чел съм и по-добри - Джордж Ал"

14 Фев 2016 21:10
Wukong
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Получени "Благодаря": 18
Коментари и въпроси относно Инициативата #112793
Всъщност участието в инциативата гарантира season pass за безплатни книги - до момента са да кажем две , може и повече да станат дори и някой да си изтегли парите книгите му остават. Тъй, че не само няма прецакани а е обратното - всички участници до момента са напред с материала.
Ей това си мисля аз за цялата работа до момента :-).

14 Фев 2016 21:43
kiril_ps's Avatar
kiril_ps
Изпеченият крадец
Изпеченият крадец
Скрий Още
Получени "Благодаря": 763
Коментари и въпроси относно Инициативата #112798
Не искам безплатни КИ, не искам заместители, не си искам и парите обратно.
Искам КИ от ММ - цяла, пълнокръвна и безкомпромисна.

knigi-igri.bg/shop/

14 Фев 2016 21:46
Away
Mindcrime's Avatar
Mindcrime
Автор
Автор
Скрий Още
Коментари и въпроси относно Инициативата #112799
От финансова гледна точка Инициативата е напълно коректна към участниците. Но разбирам разочарованието на всички. "Отново заедно" не е точно книга-игра, друго все още няма, а те са се включили не като "инвестиция", а с очакването скоро да получат моя книга-игра. Това не е изпълнено, разочарование има.

Жалкото е, че онези странични наблюдатели, които настояват Инициативата да се прекрати и парите да се върнат, не осъзнават горното. И шимпанзетата не го осъзнават.

Hater

15 Фев 2016 02:12
George-AL's Avatar
George-AL
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Получени "Благодаря": 547
Коментари и въпроси относно Инициативата #112820
Искам на БЛагодаря на Майндкрайм, че ми е отговорил на въпросите. Мнение за инициативата няма повече да давам, но му пожелавам да си издаде книгата, както и на читателите - да я получат. Каквито несъгласия да имам с него ще се радвам ако той успее да издаде нова книга -игра.

Също така искам да Благодаря на Майндкрайм, че добавяйки ме в подписа си ме е сложил "наравно" с хора като Зорт, Сатаника, Ксенокс, Неделчо Богданов и Уейн. :grin: /:Моето мнение за тези хора се различава от твоето - особено за Сатаника и Ксенокса/Много съм му признателен, аз не се чувствам толкоз велик, но всъщност той ме е "въздигнал". Големи благодарности Майкъл, караш ме да се чувствам значим.. :wink:

не мисля, че дължа извинения на Вилорпа/ не виждам за какво/, за това че съм казал че адвокатства на Майкъл по-скоро е обратното , но не искам да обсъждам този въпрос в публичното пространство. пак някой ще каже че "нагнетявам обстановката".

Пак казвам радвам се, че Майндкрайм ми отговори на въпросите при това бе необичайно въздържан. Пожелавам му успех с Инициативата и това не е майтап. Дано успее скоро да я завърши./ Това не променя мнението ми за него като човек, но няма да отрека че като автор е написал някои доста добри книги игри-няма да изброявам /
Повече въпроси за Инициативата аз лично нямам разбрах всичко което ме вълнуваше. :flag:

П.С. не знам кого визира Майндкрайм като говори за шимпанзета които настояват да се прекрати Инициативата, аз не съм искал да се прекрати нищо, а питах за сроковете . Получих си отговора за което благодаря. Лично аз държа тази Инициатива да се случи след като веднъж е обявена, нямам представа кой би искал тя да се прекрати.

Истината ще те направи свободен

15 Фев 2016 15:43
Вилорп's Avatar
Вилорп
Premium Member
Premium Member
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1048
Коментари и въпроси относно Инициативата #112839
Пак ли ще се целим/те към Евгени за илюстратор на Книгата?
Появиха се някой нови звезди с много добро качество на илюстрациите.

Цвят за модериране
Линк към каталога с дигитализирани книги
knigi-igri.bg/forums/digital-gamebooks/4...italni-proizvedeniya - нови книги

15 Фев 2016 15:55
Rahvin's Avatar
Rahvin
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Получени "Благодаря": 552
Коментари и въпроси относно Инициативата #112841
Значи ММ ако съм разбрал правилно, твърди че до десет месеца ще има край на Инициативата. Браво

Нямам идея защо мислят че Евгени е голям художник след като се смениха две поколения вече.... Ама нали е фенско издание трябва да е най - доброто.

Във време, когато родният ни книжен пазар е узурпиран от пълчища бездарни занаятчии, готови на всичко, за да задоволят и най-ниските масови вкусове, Той не грачи в...

15 Фев 2016 16:43
Away
Mindcrime's Avatar
Mindcrime
Автор
Автор
Скрий Още
Коментари и въпроси относно Инициативата #112844
Не знам кой ще прави илюстрациите за книгата за Инициативата.

Както сигурно се досещаш, Вилорп, не споделям оптимистичния ти поглед върху развитието на илюстрациите в книгите-игри. Възможно е да съм пропуснал нещо, разбира се. Посочи ми една-две книги-игри с добри илюстрации, щом пък чак толкова таланти са се появили. Аз съм чел и разглеждал ПГ5, Герои, списанието брой 5.

Значи ММ ако съм разбрал правилно, твърди че до десет месеца ще има край на Инициативата. Браво

Рахвин, може ли да цитираш текстовете, които са те довели до разбирането, че аз съм твърдял, че до 10 месеца ще има край на Инициативата?

Hater

15 Фев 2016 16:52
nixata's Avatar
nixata
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1193
Topic Author
Коментари и въпроси относно Инициативата #112845

Mindcrime писа: писа:
Посочи ми една-две книги-игри с добри илюстрации, щом пък чак толкова таланти са се появили. Аз съм чел и разглеждал ПГ5, Герои, списанието брой 5.

Освен втората, посочена от теб, веднага ти казвам и друга с добри илюстрации, която си разглеждал - "Съновидение". :wink:

I've seen 'em come; I've watched 'em go,
Watched 'em rise, witnessed it and watched 'em blow.
Watched 'em all blossom and watched 'em grow.

It's all the same shit all across the globe.
I just sit back and watch the show.

15 Фев 2016 18:50
Away
Mindcrime's Avatar
Mindcrime
Автор
Автор
Скрий Още
Коментари и въпроси относно Инициативата #112852
"Герои" е манджа с грозде. Само сравни орнамента на стр. 16, портрета на стр. 147 и илюстрацията на стр. 153. Само последната ми харесва, но колко ли би струвало да ми нарисува някой нещо такова? А и какво ѝ е интересното? Ако трябваше да посоча моменти от книгата за илюстриране, нямаше да ми хрумне да кажа "ей тук удари един пейзаж".

Илюстрациите от "Съновидение" (онези на цяла страница) са ми прекалено мътни, размазани. Вероятно са по-добри от всичко останало (поне каквото аз съм виждал в новите книги-игри), но пак не ми допадат.

Не искам да съм арогантен или капризен, макар че накрая май така ще се окаже. Искам нещо, което съществува, но струва много пари. А с междинния вариант не съм готов да се примиря.

Виждал си илюстрациите на Евгений за Пътешествието, нали? Има две-три, които ме смутиха, но като цяло... такова нещо искам. Само че съвременната тема не е по сърцето на Евгений.

Hater

15 Фев 2016 19:01
Rahvin's Avatar
Rahvin
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Получени "Благодаря": 552
Коментари и въпроси относно Инициативата #112853
ММ ти каза тази година ще издам книга.... Явно може да съм донеразбрал както обикновено или не си имал в предвид тази книга от Инициативата...

Забравих кой мъдро отбеляза , че след като националния рекорд е над 20+ години за Ледените пирати имаш сравнително голям марж.

Във време, когато родният ни книжен пазар е узурпиран от пълчища бездарни занаятчии, готови на всичко, за да задоволят и най-ниските масови вкусове, Той не грачи в...

• 1
  • ...
  • 26
  • 27
  • 28
  • ...
  • 32
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 32
Форум
/
Форум, сайт, дейности, общност
/
Събития, конкурси и инициативи
/
Инициативи
/
Архив Инициативи
/
Нова книга-игра на М. Майндкрайм
/
Time to create page: 0.077 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Търся / Разменям / Купувам книги-игри и стратове (54 Мнения)
    • в Книжна борса / Търся / Разменям / Купувам
    • от Teo
    • Yesterday 15:33
    • Код за достъп (12 Мнения)
    • в ОБЩИ ФОРУМИ / Лично творчество
    • от kartacha
    • Yesterday 15:33
    • Ще отговаря ли Любо на въпроси? (190 Мнения)
    • в За книгите-игри / Въпроси към автори и художници
    • от Rahvin
    • Yesterday 14:26

За контакти

Knigi-Igri.BG

info@knigi-igri.bg