• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
Форум, сайт, дейности, общност
/
Събития, конкурси и инициативи
/
Инициативи
/
Архив Инициативи
/
Нова книга-игра на М. Майндкрайм
/
Оттегляне от Инициативата

• 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 11
12 Юни 2012 14:38
Mindcrime's Avatar
Mindcrime
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 487
Topic Author
Оттегляне от Инициативата #56425

Мисля, че си съвсем изперкал, Пешка.
По отношение на парите, които си дал на Никсата за Инициативата - който е вътре, вътре е и простотии няма да правим, макар че вие срещу нас достатъчно направихте. Но с кеф бих ти върнал парите с лихвите, понеже ми е неприятно поведението ти. Та, ако размислиш и решиш, че с плачковци, клакьори и големи добрутровци не искаш да си имаш работа, просто се обади на Никсата да ти върнем парите, та да си ги вложиш в нещо по-смислено.

Ронин, дето иска да се обзаложи, че ще се изложа с новата си книга-игра... ако имаш пари за губене, пич, давай да се обзалагаме. Предложи условия и сума, която си готов да загубиш, после аз ще ти кажа какъв коефициент ще ти дам.

За да не се загубят тези предложения, слагам ги в отделна тема.
Ако някой се чувства разочарован от мен под въздействие на проявите ми в този форум, няма никакъв проблем да заяви, че оттегля участието си в Инициативата. Както вече споменах, парите ще се върнат с лихвите.
Ако някой се е размислил по въпроса дали не ме е треснала старческа сенилност и какво мога... гаранции на никого няма да давам, може да си фантазирате по въпроса колко ужасно слабо нещо ще предложа като краен резултат. Ако страховете започнат да вземат връх и развалят качеството ви на живот, спокойно - парите ви ще бъдат върнати без всякакви въпроси.
Искам да уточня, че в новата си книга-игра ще застъпвам същите възгледи, каквито отстоявам и на този форум. Така че ще ви е трудно да харесате логиката ми като автор, ако не харесвате логиката ми като човек. Та, помислете си и ако някой реши да се възползва, до края на август можете по всяко време да се оттеглите.

За онези, които няма да се оттеглят - книга-игра ще има, дори да се оттеглят участници с 5 000 лева. Нищо не се променя, освен че се дава възможност някой да се откаже. Правя го, понеже не искам да се окаже, че някой е в гадно заварено положение.

Hater
A label that some people apply to anyone who disagrees with them on any subject. Such name calling is designed to discourage critical and independent thinking, and prevent full inspection of bogus ideas and beliefs. Use of the term hater is rampant on the internet.

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

12 Юни 2012 15:03
Mayday
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 32
Оттегляне от Инициативата #56433
Благодаря за тази опция. Честно казано, мисля да се възползвам. След всичките ти мнения във форума, вече едва ли ще мога да се насладя на нещо писано от теб.

12 Юни 2012 16:24
stalk
Лорд Дракон
Лорд Дракон
Скрий Още
Получени "Благодаря": 8
Оттегляне от Инициативата #56474
Това ми бият на абсолютни глупости, инициативата вече я има, знаехте какво пише Майкъл по форума още от миналата година преди да започне инициативата. Аз не бих се оттеглил най-малкото защото съм мъж и си държа на думата, както казва един приятел затва сме мъже, за да не си цепим думата на две. Какво е тва, участвам, не участвам, дал си вече парите, са изведнъж дай си ми ги обратно щот не ми харесва кво си писал. Ами ако си купя книга от някой на борсата по същата логика, мога да си поискам парите обратно, щото не ми е харесала.
А и каквото и да пише някой по форума или както и да се държи, това не може да промени факта че има талант.

12 Юни 2012 20:35
Mindcrime's Avatar
Mindcrime
Автор
Автор
Скрий Още
Topic Author
Оттегляне от Инициативата #56529
Вижте, тук няма място за това "да си държиш на думата". Да си държиш на обещанията е важно, когато иначе предаваш някого. А аз вече казах, че Инициативата няма по никакъв начин да пострада, дори дори всички освен Никсата, Митко и Юри да останат в нея.

Инициативата е нещо, което се прави с кеф. Пешката вече направи достатъчно, за да не ми е кеф да си общувам с него. И не смятам да го правя. За Ронин, честно казано, дори не знаех, че участва (сигурно съм знаел и после съм забравил, не съм чел списъка с участници повече от веднъж и то преди много месеци). Ако хормоналният му дисбаланс не е нещо временно, вероятно ще е добре и за двама ни да се оттегли докато е време.

Предложението ми е честно, понеже не ощетява никого, а в същото време предлага възможност на хора, които със закъснение осъзнават що за гадина съм, да се дистанцират от мен и от нещата, които правя. Пак да кажа, че на този форум се държа точно както смятам за правилно. Разбиранията си за живота ще вкарам в новата си книга-игра. Там ще има логически избори. Ако не одобрявате идеите ми на форума, няма да харесате и логиката на изборите. А защо ви е една игра с нелогични избори?!

Та, ето затова ви моля да не се влияете от мнението на stalk. Нищо няма да пропадне, ако сте ме намразили. И аз го правя за кеф, така че ако сте осъзнали, че съм кофти човек, моля ви, разкарайте се от Инициативата. Понеже най-вероятно иначе ще получите книга-игра, в която се казва, че хора с вашия начин на мислене са повредени и не ми пука за тях.

Hater
A label that some people apply to anyone who disagrees with them on any subject. Such name calling is designed to discourage critical and independent thinking, and prevent full inspection of bogus ideas and beliefs. Use of the term hater is rampant on the internet.

12 Юни 2012 20:49
Mayday
Автор
Автор
Скрий Още
Оттегляне от Инициативата #56530

stalk писа: писа:
Това ми бият на абсолютни глупости, инициативата вече я има, знаехте какво пише Майкъл по форума още от миналата година преди да започне инициативата. Аз не бих се оттеглил най-малкото защото съм мъж и си държа на думата, както казва един приятел затва сме мъже, за да не си цепим думата на две. Какво е тва, участвам, не участвам, дал си вече парите, са изведнъж дай си ми ги обратно щот не ми харесва кво си писал. Ами ако си купя книга от някой на борсата по същата логика, мога да си поискам парите обратно, щото не ми е харесала.
А и каквото и да пише някой по форума или както и да се държи, това не може да промени факта че има талант.
Буквално ми е през оная работа дали ще получа копие от книжката, 15-те си лева обратно или нито едно от двете. Решил съм да изразя протеста си срещу действията на ММ по някакъв начин - направил съм го. Не разбирам защо трябва това да се обвързва с мъжка дума, чест, престиж или т.н.т.

Просто, ако уважаемите потребители харесали цитираното мнение не са забелязали, от снощи се дъвча с господа с много по-голям опит и словестни умения от мен (плюс някои от най-доверените им поддръжници), така че не не ме съдете за това, че започвам да вземам съмнителни решения.

12 Юни 2012 20:59
Greed
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1
Оттегляне от Инициативата #56532
Ако някой ще се отказва може да ми подарите неговата книга защото докато се мотаех изпуснах срока .

12 Юни 2012 21:10
Безсмъртен's Avatar
Безсмъртен
Командос
Командос
Скрий Още
Получени "Благодаря": 3
Оттегляне от Инициативата #56534
Аз пък сега научавам за такива срокове и инициативи. Също бих искал да се сдобия с новото творение на Майндкрайм, което без съмнение ще е нещо велико и не правено до сега. А пък от караници до сега не съм видял да излезе нещо хубаво.

12 Юни 2012 21:13
Mindcrime's Avatar
Mindcrime
Автор
Автор
Скрий Още
Topic Author
Оттегляне от Инициативата #56535
Ако някой се откаже, ще му върнем парите. След това организаторите ще решат дали да потърсят някой друг, който да поеме дяла на отказалия се, или да го изкупят те. Или да го оставят на мен.
Срокът за отказване трябва да бъде определен от Никсата и Митко, понеже върху тях ляга цялата тежест по организацията за парите. Според мен не бива да е кратък, за да дадем време на хората да осъзнаят чувствата си. Особено онези, на които е трудно да подредят мислите си.

Hater

12 Юни 2012 21:21
yoyovec
Таласъм
Таласъм
Скрий Още
Получени "Благодаря": 28
Оттегляне от Инициативата #56536
Никакво оттегляне и от моя страна, шедьовъринга много го очаквам :lol:

Мондьо, Азис, Майндкрайм, Евгени Минчев

„Историите, изпълнени с въображение, имат способността да разстройват хората без такова.”

12 Юни 2012 23:08
nixata's Avatar
nixata
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1273
Оттегляне от Инициативата #56574

Marilyn Manson писа: писа:
Аз пък сега научавам за такива срокове и инициативи. Също бих искал да се сдобия с новото творение на Майндкрайм, което без съмнение ще е нещо велико и не правено до сега. А пък от караници до сега не съм видял да излезе нещо хубаво.

Ей тук може да научиш подробности за Инициативата: mindcrimeprojectinfo.com/

Относно включване или поемане на дял на някой може да пишеш за подробности на мен или на mitcoiv

И добре дошъл на форума. Не всеки ден тук е като днес. Да не се стреснеш :)

I've seen 'em come; I've watched 'em go,
Watched 'em rise, witnessed it and watched 'em blow.
Watched 'em all blossom and watched 'em grow.

It's all the same shit all across the globe.
I just sit back and watch the show.

12 Юни 2012 23:54
stalk
Лорд Дракон
Лорд Дракон
Скрий Още
Оттегляне от Инициативата #56590
Не смятам, че отказването от инициативата е проява на някакъв протест. Вече си участвал, дори да смяташ, че си направил грешка, носи си последствията, поне аз съм на това мнение, не задължавам друг да е на същото. Но подобни хора аз не мога да уважавам, както сега се отказваш от инициативата, така може да се откажеш от всичко за което някога уж си се борил. Да свързвам го с мъжка дума и чест, може да ви звучи глупаво, но това си е мое мнение, за мен това е държание на ощипани девойки ( нищо лично към дамите), а не на мъже. Ако не ти хареса книгата, продай я, но отказвания след дъжд качулка, за мен са смешни. Разбира се никой не е длъжен да ме слуша или да му дреме дали аз ще го уважавам.

13 Юни 2012 00:08
Mayday
Автор
Автор
Скрий Още
Оттегляне от Инициативата #56592

Не смятам, че отказването от инициативата е проява на някакъв протест.

Уверявам те, като извършител на действието, би трябвало да знам каква е мотивацията ми. И то доста по-добре от теб.

както сега се отказваш от инициативата, така може да се откажеш от всичко за което някога уж си се борил

Да, мога да си сменя пола, религията и сексуалната ориентация, но няма да го направя. Човек не е статичен, променя си гледната точка. По отношение на инициативата, винаги съм бил на ръба - участвал съм с минимална вноска. Ако толкова сържах на нея, щях да вляза с повече.
И не се държа като ощипана по дупето дама. Майкъл предложи някаква опция, реших да се възползвам. Не е като да съм го искал преди ММ да отвори темата.

13 Юни 2012 00:23
stalk
Лорд Дракон
Лорд Дракон
Скрий Още
Оттегляне от Инициативата #56595
Няма нужда да ми се обясняваш, аз си оставам на същото мнение. Който иска да си се отказва. Както казах не е като да не сте знаели какво е писал Майкъл, още миналата година виждахте какво пише тук и как се държи и въпреки това участвахте. Смяната на пола не е лошо решение, ако питаш мен, макар че жените започват да се държат по-мъжки напоследък.
С подобно несериозно държание, могат да пропаднат всички инициативи. И аз пък проявявам протест към това и след инициативата за Калоян, няма да участвам в нито една повече, щото я някой ще се откаже щото не му е харесало кой кво писал във форума или пък не харесал мустаците на някой от авторите, или пък автора ще се откаже да пише, щото го е засърбял гъза и не му е останало време за книгата, щото му е трябвало за да се почеша.
Вероятно ще ме баннат след това ми мнение, но изобщо не ми пука, това ми е мнението към подобни глупости.

13 Юни 2012 07:53
Away
kiril_ps's Avatar
kiril_ps
Изпеченият крадец
Изпеченият крадец
Скрий Още
Получени "Благодаря": 800
Оттегляне от Инициативата #56621
Инициатива си е нещо готино, нека да не я загрозяваме. Ако някой ще се оттегля, нека да не е така публично. Разбирайте се по имейли или ЛС, няма нужда от парадиране.

knigi-igri.bg/shop/

13 Юни 2012 08:49
vanio_l
Таласъм
Таласъм
Скрий Още
Получени "Благодаря": 59
Оттегляне от Инициативата #56628
Ами не!
Ако някой ще се отказва трябва да си е точно публично. Всички са влезли доброволно и са приели условията. Ако някой се отказва - добре е да се знае кои си я карат на принципа: "Иди ми, дойди ми"
Рони не е такъв, от общуването си с него съм останал с впечатлението, че е много точен, интелигентен и разбран Човек и ми е много непонятен спора им с Майкъл. На всеки му се случва да избухне понякога и афектиран да се изкаже по-остро от необходимото, ама сме хора и можем да си прощаваме глупостите (когато не са перманентно явление). Още повече не сме и малки!

• 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 11
Форум
/
Форум, сайт, дейности, общност
/
Събития, конкурси и инициативи
/
Инициативи
/
Архив Инициативи
/
Нова книга-игра на М. Майндкрайм
/
Time to create page: 0.076 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Кой какво слуша в момента (1001 Мнения)
    • в Общи приказки / Музика
    • от Efix7
    • Today 19:43
    • Пъстра Никса 2022 (2 Мнения)
    • в Събития, конкурси и инициативи / Конкурси
    • от turbobobi
    • Today 09:57
    • Трошача (22 Мнения)
    • в За заглавията от първата вълна / Сим Николов
    • от Вилорп
    • Yesterday 21:00

За контакти