Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Може би бих махнал "отвътре". Мда... излишна дума.Кратки изречения, всяко носещо различна, но еднакво безпощадна информация, го разкъсват отвътре като куршуми с кух връх.
Ронин предложи точка след "просто", Бранимир предложи многоточие.И докато Борис губи почва под краката си, тя му разказва как е срещнала човек, обикнала го е, опитали са и тя веднага е забременяла, просто Съдба!
Бях се объркал, че разказването на легендата е авторов текст. Когато осъзнах, че всъщност са думи на 13-годишно момче, оттеглих критиката.Не може да очакваме млада жена, която изпитва силни емоциии и е под стрес да говори като университетски преподавател.
Явно обаче, че горното виждане не се споделя от авторите, тъй като Мишо го изтъкна като недостатък в "Кладенецът", а сега Бранко го посочва в текста на Майкъл...
Най-голямата ми изненада е, че никой не коментира изборите на А7 и А8. А поне за мен е логично читателите на книги-игри да обръщат внимание на играта. Дотук видях коментари и забележки предимно за литературната част на публикуваното.
Ако Лисичков е намерил нещо лошо в долното изречение, ще ми е полезно да обясни какво точно е лошото.
Кратки изречения, всяко носещо различна, но еднакво безпощадна информация, го разкъсват отвътре като куршуми с кух връх.
Доста честото коментираш и то с основание, че не е добре да се пускат нередактирани демоверсии и ако се пуска нещо с цел зарибяване то трябва да е лъснато и полирано като близадска игра с троен пач. Смяташ ли че, щом си обявил, че са демоверсии това те оправдава? Добре ли е да се пускат демота, ако не съдържат „спойлери”?Избрах 6 епизода от Пътешествието (общо 1 464 думи), които за мен са готови да бъдат дадени на редактор.
С основание вярваш, аз съм един такъв читател. Макар и да съм лекинко капризен към текстове които не ме „грабват”.Епизод А2 не е типичен за книгата. Включвам на места такива разклонения, защото вярвам, че има играчи, които искат да научат повече за героите, дори когато това не им носи точки за победа.
Се ми се струва, че хората се притискат в автобусите. Гаджетата и приятелките се гушват/прегръщат.- Какво беше това преди малко? - пита Борис, когато Емилия се притиска към него.
Тука няма ли омешване на времената. Казвата се, че (ще) минават няколоко седмици и после хоп пак връщане в сцената с бележката. Тука незнам дали съм ясен, ама има усещане че подскачам напред назад по времевата линия. Дали това със забравата да не отиде накрая или вече са нали седмиците и той още си мисли за бележката?Вече е забравил за странната сценка на двете приятелки и ще минат няколко седмици, преди животът да му я припомни.
Дълго размишлява дали има някакво тайно послание в това, че бележката започва лошо и завършва добре.
Следват два месеца, в които Емилия пожелава да се видят само веднъж. Не обсъждат връзката си, вместо това правят секс. Тя не остава за закуска. Бележката ѝ гласи: „Не ме търси. Ще ти се обадя, когато съм готова.“
И сега това кратко съобщение, получено седмици след последната им нощ: „Трябва да поговорим. Ела в бара днес в 8. Можеш ли?“
Отиди на ►Епизод А4
Не, не става дума за препинателни знаци точки или подчертаване на думи. Думи могат да се подчертават по много начини: „кавички”, курсив, полумчер. това което ми направи впечатление е: „ опитали са и тя веднага е забременяла”. Някак си в главата ми изниква асоциации, че това са го опитвали и с Борката, ама нещо не е ставало.как е срещнала човек, обикнала го е, опитали са и тя веднага е забременяла, просто Съдба!
- тука асоциацията ми е, че не би било уместно да се срещат и да правят секс зад гърба на бъдещия ѝ съпруг. Въобще не съм си помислял, че ще го кани на сватба, нали Борката все още мисли, че са заедно.Сватбата е съвсем скоро, но не би било уместно...
То точно с теб ми зучи все едно иска да напие Асен и после да се възползва от него.- Разбирам - казва Борис. - Само че... имам огромна нужда да се напия и то точно с теб. Семейните няма да ме разберат.
Както вече казах, за мен в последното изречение е задължително да махна думата "отвътре".И докато Борис губи почва под краката си, тя му разказва как е срещнала човек, обикнала го е, опитали са и тя веднага е забременяла, просто Съдба! Сватбата е съвсем скоро, но не би било уместно... Кратки изречения, всяко носещо различна, но еднакво безпощадна информация, го разкъсват отвътре като куршуми с кух връх.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas