Напомня ми за ситуацията, в която Лари Стоун трябва да избира музика, за да си успокои нервите. Просто няма как да избереш, ако не познаваш творчеството на Гънс и Офспринг. Другото е да заложиш на класиката, което май пак не беше правилно решение.
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Имам проблем с това, че хората пускат неща, които са натракали в момент на вдъхновение, и са публикували около пет минути след това. Хубави са тези моменти на вдъхновение. Но това, което следва след тях, е етап на отлежаване, после редакции... Не ми харесва практиката да бързаш да покажеш някакъв текст на всички, той да е пълен с недомислици, а на направените забележки да отвърнеш: натраках го набързо, много неща ще бъдат полирани и ще станат страхотни, ама сега кажете дали принципно ви кефи.Доста честото коментираш и то с основание, че не е добре да се пускат нередактирани демоверсии и ако се пуска нещо с цел зарибяване то трябва да е лъснато и полирано като близадска игра с троен пач. Смяташ ли че, щом си обявил, че са демоверсии това те оправдава? Добре ли е да се пускат демота, ако не съдържат „спойлери”?
Колко хора могат да си купят апартамент на 27 години, без да вземат заем или да получат помощ от родителите си? Например, в днешно време. Малък апартамент в по-приличен квартал би струвал поне 40 000 евро. Борис е на 27, работи от 4-5 години, можем да приемем, че е бил добре платен най-много в последните 3. Да приемем, че добра заплата е 5 000 лева (макар че работата на Борис не предполага толкова висока сума). Човек чудесно може да се справи с харченето на 5 000 лева на месец, така че след три години с такъв доход да няма нито лев спестявания. Разбирам, че изглежда трудно за вярване, но имам много примери около себе си при заплати 3-5 000 на месец чисто.От Отново заедно бях останал с впечатлението, че Борката работи добре и има добро финансово положение. Колко е „малък” тоя апартамент, та да му се наложи да взима заем?
Моят опит с емоционални жени е различен. Тя би могла да си промени мнението десет пъти по време на разходката, като за някои от смените няма да има нужда от намесата на мъжа до нея. Понякога една случайна фраза или постъпка може да я накара да си смени мнението.Предложението от лекинко подпийнала жена да я придружа да вкъщи, за мен си е покана за нещо повече от придружаване.
Искам да го повторя, за да не остане място за съмнение: беше ми страшно полезно да прочета твоето мнение и съм много благодарен, че си си дал труда да го напишеш. Доста си се постарал. Не виждам "хейт".В заключение: Голям ферман се получи, надявам се да откриеш нещо полезно в него, тъй като вес пак се старах да има и обосновки, не само „хейтене”.
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas