Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Хубаво е участниците да кажат как виждат възвръщаемостта от вложението си, особено теви с глоеми суми. Дали бройки, дали пари от продадени в последствие бройки (ако примерно не искат 7-8 парчета от същата книга, в което няма и смисъл).
Да отбележа, това не е моя идея, а идея на Пешката. Ако ще е форумна инициатива и ако ще го задвижим преди да се вземат каквито и да е пари ще съм завършил и пуснал преработената версия. Личните ми предпочитания са за някакъв смислен тираж (500-1000 броя, доколкото разбирам по-малко е просто безсмислено). Как, какво и защо с парите - не ми е сега момента да говоря, Пешката подхвана темата - той да казва Аз само отговарям какво и как ще направя аз, ако има интерес.
Това как ще го реализирате?
... ... ...
Само да напомня че Хамата каза,че ако ще се издава иска тираж 500-1000 бройки.Така че не знам Пешката що смята за сто
Но аз си написах - за 50 лева искам 4-5 бр. (колкото идват аналогични издания на корична цена), другите не са казали какви очаквания имат.
Но аз си написах - за 50 лева искам 4-5 бр. (колкото идват аналогични издания на корична цена), другите не са казали какви очаквания имат.
Е то това твоето си е чист преордър, а не подпомагане чрез Инициатива
Инициативата на ПГ1 беше напълно безсмислена за мен, защото беше някаква междинна реализация между това да помагам само с идеи и между това да организирам сборника. Реално в началото исках просто да му стискам палци, стори ми се, че няма да се реализират нещата тук, а исках да стане такова издание заради младите автори и читателите и така.Хубаво е да се пита Торо как точно реализира нещата в ПГ1, там направиха такъв модел. Но аз си написах - за 50 лева искам 4-5 бр. (колкото идват аналогични издания на корична цена), другите не са казали какви очаквания имат. Може някой да иска да си върне парите възможно най-скоро, а на друг да не му дреме - така че зависи.
Е то това твоето си е чист преордър, а не подпомагане чрез Инициатива
Друг е въпроса, че според мен Пешката не е много ориентиран какво и как точно иска да направи. Това си е лично мое мнение, с което не целя да го засегна
ПП. - пропускате разхода за илюстрации, а той поне в моите случаи си е сериозно перо. Иначе 3 лева на бройка производствена цена при тираж 1000 и 220 страници (с разходи за всичко без илюстрации, реклама и допълнителни материали) вероятно е близо до истината.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas