Comics_ross, няма никакъв смисъл да се хабиш
.
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Мисля че някой пак сериозно бърка предназначението на темата. Ако тя имаше някаква цел освен това да съдържа първите 2 епизода от новата книга, щеше да си я пише в заглавието или описанието.
А ако наистина това е реакцията на някой - и то толкова съществена, че да трябва да бъде описана и публикувана неотложно - щом прочете началото на нова КИ, Бог да му е на помощ.![]()
Ако е с добра мисъл - не, не е хабене.
Просто не е за тази тема и пост, моля.
Всеки който съветва да се пише по-накратко дори от примерния текст тук, прави много лоша услуга на всеки, който би бил достатъчно неопитен да го послуша.
Вече цял ден вървяхме по горския път. Увисналото на заник слънце беше потънало зад поредния хълм пред нас, но лъчите му струяха между клоните на смърчовете по билото: ресни и ленти от студена светлина, които се преплитаха една с друга при повеите на вятъра. Самотни сухи снежинки, като перца от птичи пух, се въртяха нагоре и надолу наоколо ни. Вечерният хлад в планините Харц идваше бързо, така че се загърнах по-плътно с тежкото си зимно расо.
1. „Сигурно си мислеше, че свещеническият ми сан ще ме накара да отклоня предложението му, защото се засмя изненадано, когато протегнах ръка, стиснах манерката и отпих яка глътка, обърсвайки уста с опакото на ръката си.“
Според мен трябва да бъде:
„Сигурно си мислеше, че свещеническият ми сан ще ме накара да отклоня предложението му, защото се засмя изненадано, когато протегнах ръка, стиснах манерката и отпих яка глътка, обърсвайки уста с опакото на ръката МИ.“ (може и да греша, но нали все пак действието се води от първо лице)
Кай е на 11 години, понеже някой пита. (Не че е от огромно значение.)
Сиберт също кимна, после изведнъж се озърна притеснено и извика:
- Кай, върни се обратно на пътя!
Нищо не се случи, само спътниците ни, двамата мустакати стражи от Брауншвайг, въоръжени с мечове, лък и алебарда, замърмориха неодобрително зад гърба ни.
- Идвай веднага или няма да видиш представлението на минезингерите в Гослар - викна пак търговецът и едно хлапе с коса червена като пламък се втурна надолу по склона към нас, размахвайки отчупена клонка като меч.
Това беше дванайсетгодишното му синче, истинско рижо дяволче.
Има ли вече ориентировъчна дата за излизане на книгата?
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas