Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Обърквацията става, защото при избора на перфектен впряг се стига до епизод 55, в който има препратка за епизод 147, а той е едно от последните приключения по пътя. Преди него обаче трябва да се минат други приключения и да се запишат съответните кодове. Ако вместо 147 се продължи от 111 (един от вариантите с впряг с по-ниски оценки) нещата се подреждат.В много книги имаше грешки например в Ледено безмълвие,както каза някой по горе ,ако имаш впряг с оценка 6 става обърквация.но това не е нищо в сравнение с това,че липсва победния епизод в книгата.После май го бяха публикували някъде.Винаги съм се чудил на тия грешки преди да се публикува дадена книга никой ли не я прочита?
Обърквацията става, защото при избора на перфектен впряг се стига до епизод 55, в който има препратка за епизод 147, а той е едно от последните приключения по пътя. Преди него обаче трябва да се минат други приключения и да се запишат съответните кодове. Ако вместо 147 се продължи от 111 (един от вариантите с впряг с по-ниски оценки) нещата се подреждат.В много книги имаше грешки например в Ледено безмълвие,както каза някой по горе ,ако имаш впряг с оценка 6 става обърквация.но това не е нищо в сравнение с това,че липсва победния епизод в книгата.После май го бяха публикували някъде.Винаги съм се чудил на тия грешки преди да се публикува дадена книга никой ли не я прочита?
Offtopic: "Тактиката" ми за превъртане на "Окото на дявола" (отзад напред да търся епизодите) ми помогна да се оправя в кашата на "безмълвието"!
А за това, че липсва финалният епизод 173... епизод 171 също може да се използва като такъв, но на мен ми е любопитно какво всъщност става на липсващия епизод и има ли го някъде наистина отпечатан в друга книга, както бе споменато по-горе.
И на мен ми е чудно накъде се продължава = не можах да открия,ако някои знае да сподели?!Роджър Уилко - Истинска магия
Хващам тази сутрин да чета тази книжка и...знаех, че е детска, но стилът ми допада.НО нещо препратките ми се губят още в началото...1-25-13 и до там...поразгледах, логично би било следващата да е 30,но все пак да питам и тук дали е така?
Четейки сканираната „Звезден легионер“ стигнах до ситуация, от която формално не може да продължиш, тъй като нямаш нито една от посочените кодови думи, които редиректват към съответен епизод. Този случай не е класически “No Exit”, тъй като може да избереш нещо и да продължиш, но се обезсмислят направените до момента избори.
Минах през следните епизоди:
1-136-48-71-102-144-160-31-55-64-120-105-108-166-13-28-95-139-205-232-212-244-2
На епизод 2 имам кодови думи „МОМЕНТ“, „НУЛА“ и „ПОГЛЕД“, а възможните опции са:
- МАНЕВРА
- ЗАЛП
- ЗАВОЙ
- ТРАНЗИТ
Може би Любо Николов не е предполагал, че някой може да направи подобна поредица от грешни решения... Другият вариант е да има някакъв пропуск при сканирането.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas