• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
    • Зала на славата
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
    • Хронология
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
Книги-игри
/
За заглавията от първата вълна
/
No Exit?
/
Re: NO EXIT?

• 1
  • ...
  • 3
  • 4
  • 5
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
02 Фев 2013 01:13
TheVaka
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Получени "Благодаря": 13
Re: NO EXIT? #66533
Открих го мерси-600 долара.

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

05 Фев 2013 15:39
rado_boy2001
Асасин
Асасин
Скрий Още
Получени "Благодаря": 3
Re: NO EXIT? #66620

psicho_lg писа: писа:
В много книги имаше грешки например в Ледено безмълвие,както каза някой по горе ,ако имаш впряг с оценка 6 става обърквация.но това не е нищо в сравнение с това,че липсва победния епизод в книгата.После май го бяха публикували някъде.Винаги съм се чудил на тия грешки преди да се публикува дадена книга никой ли не я прочита?
Обърквацията става, защото при избора на перфектен впряг се стига до епизод 55, в който има препратка за епизод 147, а той е едно от последните приключения по пътя. Преди него обаче трябва да се минат други приключения и да се запишат съответните кодове. Ако вместо 147 се продължи от 111 (един от вариантите с впряг с по-ниски оценки) нещата се подреждат.
Offtopic: "Тактиката" ми за превъртане на "Окото на дявола" (отзад напред да търся епизодите) ми помогна да се оправя в кашата на "безмълвието"! :lol:
А за това, че липсва финалният епизод 173... епизод 171 също може да се използва като такъв, но на мен ми е любопитно какво всъщност става на липсващия епизод и има ли го някъде наистина отпечатан в друга книга, както бе споменато по-горе.

05 Фев 2013 19:32
Шангри
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Получени "Благодаря": 5
Re: NO EXIT? #66624

rado_boy2001 писа: писа:

psicho_lg писа: писа:
В много книги имаше грешки например в Ледено безмълвие,както каза някой по горе ,ако имаш впряг с оценка 6 става обърквация.но това не е нищо в сравнение с това,че липсва победния епизод в книгата.После май го бяха публикували някъде.Винаги съм се чудил на тия грешки преди да се публикува дадена книга никой ли не я прочита?
Обърквацията става, защото при избора на перфектен впряг се стига до епизод 55, в който има препратка за епизод 147, а той е едно от последните приключения по пътя. Преди него обаче трябва да се минат други приключения и да се запишат съответните кодове. Ако вместо 147 се продължи от 111 (един от вариантите с впряг с по-ниски оценки) нещата се подреждат.
Offtopic: "Тактиката" ми за превъртане на "Окото на дявола" (отзад напред да търся епизодите) ми помогна да се оправя в кашата на "безмълвието"! :lol:
А за това, че липсва финалният епизод 173... епизод 171 също може да се използва като такъв, но на мен ми е любопитно какво всъщност става на липсващия епизод и има ли го някъде наистина отпечатан в друга книга, както бе споменато по-горе.

Липсващият 173 епизод го има в Небето ви чака. При дигитализацията на Ледено безмълвие, ще бъде добавен.

"Потупването по гърба е само на няколко сантиметра от ритника в задника."

05 Фев 2013 22:02
Шангри
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Получени "Благодаря": 5
Re: NO EXIT? #66646
Ето го все пак епизод 173:

[justify:2ewub7s4]Грижовните ръце ви свалят от шейната и ви завеждат в кметството. Получавате време дори за малка почивка, след което идва и официалното връчване на наградите. Кметът произнася реч – е, знаете какво може да кажеедин кмет: малко глупости за величието на Пъртината, още малко празни приказки за Ледено безмълвие като цяло, все такива неща... Но може ли това да помрачи настроението ви, когато стискате купата в ръце?
Карлос Ската, заел второто мястотази година, се приближава до вас и сърдечно ви стиска ръката. Отвръщате му със същото. Третият член на финалната тройка, Гуен Мъгсуорт, изглежда по-щастлива и от вас и дори ви целува по бузата. Тя е първата жена, печелила някога призово място в Златната пъртина...
Тълпата скандира името ви. Усмихвате се и тържествено размахвате ръка. Чечако или не, успешно доказахте способностите си на Ледено безмълвие...
Ако имате записан допълнителен код 3-12, прехвърлете се на 178. Ако имате допълнителен код 3-14р идете на 175. Ако нямате нито един от двата кода, ваше право е да посетите 185![/justify:2ewub7s4]

"Потупването по гърба е само на няколко сантиметра от ритника в задника."

25 Фев 2013 21:22
stalk
Лорд Дракон
Лорд Дракон
Скрий Още
Получени "Благодаря": 11
Re: NO EXIT? #68351
В книгата "Крепост в Облаците" има сгрешена препратка - на епизод 140 имаш два избора, единият те праща на епизод 181, другият на 191. И двата са грешни, верните епизоди са 281 и 291.

08 Окт 2013 21:46
vg's Avatar
vg
Победител в конкурс
Победител в конкурс
Скрий Още
Получени "Благодаря": 7
Re: NO EXIT? #79037
Пътят на тигъра: Отмъстител
В епизод 95 е пропуснато указание да си възстановиш изгубената в битката Издръжливост.
В епизод 254 изборът да тръгнеш към Мортавалон трябва да отвежда на 223, а не на 212.
В епизод 377 за хвърляне трябва да се премине на 318, а не на 312.

Моля читателите да приемат искрените ми извинения за допуснатите неточности. Горепосочените грешки ще бъдат отбелязани в следващата книга от поредицата. В нея такива няма да има, защото всички препратки ще бъдат проверени една по една.

21 Ное 2013 14:34
TheVaka
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Re: NO EXIT? #83644
Магията на Английския Футбол
-Епизод 99 - Липсва отиди на 102
-Епизод 199 липсва- Предполагам е следният - ''Мачът завършва при този резултат'' - Мини на 202

15 Фев 2014 11:58
Monevwww's Avatar
Monevwww
Изпеченият крадец
Изпеченият крадец
Скрий Още
Получени "Благодаря": 797
Re: NO EXIT? #86612
Роджър Уилко - Истинска магия
Хващам тази сутрин да чета тази книжка и...знаех, че е детска, но стилът ми допада.НО нещо препратките ми се губят още в началото...1-25-13 и до там...поразгледах, логично би било следващата да е 30,но все пак да питам и тук дали е така?

08 Мар 2014 12:26
TheVaka
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Re: NO EXIT? #87039

Monevwww писа: писа:
Роджър Уилко - Истинска магия
Хващам тази сутрин да чета тази книжка и...знаех, че е детска, но стилът ми допада.НО нещо препратките ми се губят още в началото...1-25-13 и до там...поразгледах, логично би било следващата да е 30,но все пак да питам и тук дали е така?
И на мен ми е чудно накъде се продължава = не можах да открия,ако някои знае да сподели?!

08 Мар 2014 12:33
SatanicSlayer's Avatar
SatanicSlayer
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 187
Re: NO EXIT? #87040
На епизод 13. Страница 26.

След прочитането на всички теории за магията, първото изречение на новия абзац е следното:

- с това приключваме по-общия преглед на теорията на магията и сега спокойно може да продължиш на 30.

Избери своето приключение

17 Апр 2014 17:50
comics_ross's Avatar
comics_ross
Таласъм
Таласъм
Скрий Още
Получени "Благодаря": 290
Re: NO EXIT? #88015
Четейки сканираната „Звезден легионер“ стигнах до ситуация, от която формално не може да продължиш, тъй като нямаш нито една от посочените кодови думи, които редиректват към съответен епизод. Този случай не е класически “No Exit”, тъй като може да избереш нещо и да продължиш, но се обезсмислят направените до момента избори.

Минах през следните епизоди:
1-136-48-71-102-144-160-31-55-64-120-105-108-166-13-28-95-139-205-232-212-244-2

На епизод 2 имам кодови думи „МОМЕНТ“, „НУЛА“ и „ПОГЛЕД“, а възможните опции са:
- МАНЕВРА
- ЗАЛП
- ЗАВОЙ
- ТРАНЗИТ

Може би Любо Николов не е предполагал, че някой може да направи подобна поредица от грешни решения... :silly: Другият вариант е да има някакъв пропуск при сканирането.

17 Апр 2014 18:22
Horacio B. Andreas's Avatar
Horacio B. Andreas
Окото на Бога
Окото на Бога
Скрий Още
Получени "Благодаря": 24
Re: NO EXIT? #88019
Много странно. Преминах по твоите епизоди, но в оригиналната книжна версия. Там също записваш трите кодови думи, които си отбелязал, но не и някоя от четирите, искани на епизод 2.

18 Дек 2019 15:52
Лисичков's Avatar
Лисичков
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Получени "Благодаря": 89
Re: NO EXIT? #133087

comics_ross писа: писа:
Четейки сканираната „Звезден легионер“ стигнах до ситуация, от която формално не може да продължиш, тъй като нямаш нито една от посочените кодови думи, които редиректват към съответен епизод. Този случай не е класически “No Exit”, тъй като може да избереш нещо и да продължиш, но се обезсмислят направените до момента избори.

Минах през следните епизоди:
1-136-48-71-102-144-160-31-55-64-120-105-108-166-13-28-95-139-205-232-212-244-2

На епизод 2 имам кодови думи „МОМЕНТ“, „НУЛА“ и „ПОГЛЕД“, а възможните опции са:
- МАНЕВРА
- ЗАЛП
- ЗАВОЙ
- ТРАНЗИТ

Може би Любо Николов не е предполагал, че някой може да направи подобна поредица от грешни решения... :silly: Другият вариант е да има някакъв пропуск при сканирането.

Потвърждавам горното.
Схемата на епизодите, през които преминах е почти същата, с много малки разлики и на епизод 2 нямам никоя от посочените кодови думи.
Няма пропуск при сканирането, аз я играх от хартиената книжка.

We Are Motörhead And We Play Rock & Roll!

28 Дек 2019 15:25
Вилорп's Avatar
Вилорп
Premium Member
Premium Member
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1211
Re: NO EXIT? #133184
Ринглас и боговете близнаци
Правила за кодовите думи:
Когато отговаряш на повече от едно от условията можеш да избереш кое да е от тях, но обикновено най-печелившото е най-отгоре.

Правила за оръжията:
Параметрите на всички предмети не посочени в конкретния епизод, където ги намирате, могат да бъдат открити в края на книгата ПРИЛОЖЕНИЕ III

епизод 220
получаваш кодова ПЪЛЕН

епизод 198
Двойника на Ринглас има атака 16 защита 3 и живот 4 и атакува пръв!

Цвят за модериране
Линк към каталога с дигитализирани книги
knigi-igri.bg/forums/digital-gamebooks/4...italni-proizvedeniya - нови книги
Следните потребител(и) изказаха благодарност: Ал Торо, ninja_senso

29 Дек 2019 00:34
Ал Торо's Avatar
Ал Торо
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 2428
Re: NO EXIT? #133194
Откъде са тези корекции, валидирани ли са от Елена?

Впрочем оръжията/доспехите (с едни и същи имена) имат различни данни според мястото, на което ги намираш - атаки, защити, обеми. Лично аз предпочитах да ползвам данните от епизодите, отколкото тези в приложенията - те се различават нещата дори от едното приложение в другото. Така че ми се струва по-адекватно, с идеята че намирам къс меч, който е по-различен от "стандартния" къс меч.

• 1
  • ...
  • 3
  • 4
  • 5
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
Форум
/
Книги-игри
/
За заглавията от първата вълна
/
No Exit?
/
Time to create page: 0.078 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• "Ярост" - ревюта и коментари (39 Мнения)
    • в Сдружение книги-игри / Други книги
    • от Mindcrime
    • Yesterday 21:20
    • Топ 9 любими книги (Върджил Дриймънд) (5 Мнения)
    • в За заглавията от първата вълна / Върджил Дриймънд
    • от Efix7
    • Yesterday 20:04
    • Финална надпревара - ревюта и коментари (26 Мнения)
    • в Сдружение книги-игри / Други книги
    • от comics_ross
    • Yesterday 15:31

За контакти

Knigi-Igri.BG

info@knigi-igri.bg

Общи условия на ползване

Декларация за поверителност