Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Отдавна не съм играл Пъкъл. Там не беше ли друга намесата й - чрез това "робско омайване" те кара да я защитиш в една битка, което ти струва живота.Аз с удоволствие закривам ордена й, ползвам помощта й във "Властелин" и я екзукутирам в "Пъкъл". Това е шефката на тайните служби на Узурпатора (а той е демон, да му се не види, не е просто някакъв си там опортюнист), жрица на отвратително божество и т. н. В "Завоевател" Гуинет изказва доста разумното подозрение, че Фоксглъв е съучаствала за проникването на орките в града. Пък и иначе в "Пъкъл" има възможност Фоксглъв да омае нашия човек и да го предаде на гадовете от Процепа в критичен момент. Никаква милост за тая Мата Хари
На мен пък ми напомня Ничи - тя сменя страните.Някакси... напомня ми на Калън (Кейлън) на Гудкайнд.
Става ли ясно каква е мотивацията й да помогне на орките и другите гадове от процепа?
Аз съм играл по различни начини спрямо нея: вкарвал съм я в съвета, закривал съм и ордена, екзекутирал съм я, оставял съм я да ме омае: истината е че почти няма толкова добре развити персонажи като Фоксглъв в книгите-игри - тя е най-непредвидимата и безскрупулна опортюнистка, която жанра познава.
Страшно интересен персонаж - доста по-забавни са интеракциите с нея отколкото с Гуинет например - там всичко си е по коловоза
Аз съм играл по различни начини спрямо нея: вкарвал съм я в съвета, закривал съм и ордена, екзекутирал съм я, оставял съм я да ме омае: истината е че почти няма толкова добре развити персонажи като Фоксглъв в книгите-игри - тя е най-непредвидимата и безскрупулна опортюнистка, която жанра познава.
Страшно интересен персонаж - доста по-забавни са интеракциите с нея отколкото с Гуинет например - там всичко си е по коловоза
Точно там й е мястото, но бих добавила и допълнителна охрана в случай, че на накой му хрумне да я освобождава или убива без владетелско одобрение....Фоксглъв би била държана в относително луксозна тъмница за всеки случай
Ако Макиавели беше съветник на Отмъстителя, Гуинет би умряла от натравяне с марули, а Фоксглъв би била държана в относително луксозна тъмница за всеки случай
Не отричам. Просто е рационално владетелят да не бъде зависим от един безценен съветник, а да има дори и неприятни алтернативи - просто за да не бъде зависим. Именно тази независимост на владетеля (поне за Макиавели) би била добре дошла за общото благо. И ако Отмъстителя беше ренесансов принц, щеше да действа така Quod erat demonstrandum.С това не съм съгласен. Противно на широкоразпространените мнения, държавническият модел на Макиавели включва като основна цел общото благо.
Сега те разбрах
Не отричам. Просто е рационално владетелят да не бъде зависим от един безценен съветник, а да има дори и неприятни алтернативи - просто за да не бъде зависим. Именно тази независимост на владетеля (поне за Макиавели) би била добре дошла за общото благо. И ако Отмъстителя беше ренесансов принц, щеше да действа така Quod erat demonstrandum.С това не съм съгласен. Противно на широкоразпространените мнения, държавническият модел на Макиавели включва като основна цел общото благо.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas