Древното зло е в Плеяда, на Димо и Джордж?
Само не ми казвай, че имаш предвид Древния враг с умрялата мечка?
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Откакто Иванчев мина на щат в Хермес кориците им станаха по-като хората, да.
Трилогията за орците беше на съвсем друг художник (макар сега да помня само една: главния герой пред някакъв червен дракон май). Определено не са на Иванчев.ММ, Херкулес, Трилогията на Майндкрайм
...
П.П.: Ето я: knigi-igri.net/index.php?option= ... tail&id=59
Сега търся и другите. Ето ТОВА е корица!, а не грацаниците на Иванчев, оцветявани с болни боички, дето и за вътрешна илюстрация не стават.
Ето откъде били тия брутални пънк-машини Още тогава, макар и на 11, ми направи впечатление, че няма никаква връзка с играта. Самата книжка с правилата беше с изтребител/и и имаше повече общо със съдържанието.Корицата на Командос е крадена от ...
Ето откъде били тия брутални пънк-машини Още тогава, макар и на 11, ми направи впечатление, че няма никаква връзка с играта. Самата книжка с правилата беше с изтребител/и и имаше повече общо със съдържанието.Корицата на Командос е крадена от ...
Лорда имаше различни корици на обложката и на книжката. Доколкото си спомням отвън беше даден по-голям фрагмент от рицарски доспехи с меч на преден план, а вътре на малката книжка вече го имаше и рицаря от кръста нагоре. Но само по спомени коментирам За Командос само този вариант съм виждал - отвън с колите, и вътре с изтребителите. Може би ти помниш едната от вътрешните корици, на която имаше добър набор от оръжия с наименованията им. От там научих за М16-А1 (с подцевния гранатомет), Галил, Узи, МP-5 и т.н.Между другото мисля че първия вариант който мернах беше с Лудия Макс отвътре и изтребителя на външната обложка, но не помня вече...
На Лорд и Магьосник със сигурност ги въртяха двете корици за две издания.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas