Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Не на последно място, имаше една книга-игра дето се обикаляше в един пуст космически кораб, но нито името на играта си спомням, нито автора.
Кои са другите КИ от поредицата за Титан[/offtopic]Супер, те това е тема по мой вкус
9.: "Градът на крадците" от Иън Ливингстън.
А може би и изобщо поредицата игри за Титан, но "Градът..." имаше най-забавна атмосфера. Порт Блексенд ми е любим фентъзи-град, като Анкх-Морпорк или Ланхмар. Илюстрациите на Маккейг бяха велики.
1. Патрул за Ада - най-добрия дневник,който може да съществува в една книга-игра. Невероятен екшън. Брутални обрати. Драма. Лични проблеми във всички герои. Голямата истина, която съществува във Вселената. Най-зловещия-ултра-бруто-слуто злодей измислен някога на тази планета. 13 причини, които наистина ще те накарат да си купиш играта.
2. Полетът на Грифона - невероятно и увлекателно написана история. Литературата е на много високо ниво. Когато не се пробваш да минеш играта по лесния начин, се получава наистина едно епично произведение.
3. Звездни бойци - игра изиграна на един дъх. Толкова екшън на едно място не могат да съществуват.
4. Вълшебната Тетива - Много ми хареса. Ходене по карта. Инвентар като на Диаблото. Супер увлекателно написана и доста солидно подредена.
5. Орбиталните имоти на Лейн и Брайт - винаги съм предпочитал и все още ми е в кръвта изследователската дейност. Още за пръв път като я прочетох направо ме грабна и досега не мога да я забравя напълно. Това за мене е най-доброто на Върдж.
6. Кървав меч - особено четвърта книга. Там бях сред своите води на чиста окултна митология. Най-доброто описание, което може да съществува, когато отиваш в Ада. И в тази книга е най-големия бъг в играта.
7. Свръх разум - в една такава маааааалка книжка се скри това, което ме заплени в книгите игри. Толкова красиво написана, толкова възможности за такава малка игричка.....
8. Барабанът на Смъртта и Островът на Бродещите мъртви - изключителни книги или изключителни игри. Много добре написана история. Хорър на моменти. Приключенския дух също не е забравен.
9. Пробив в NBA - съвършанната книга игра на тема спорт. Мисля си че съм я преигравал около 50 пъти ама не съм сигурен. Дори кориците изгубиха от боята си мерси за произведението Майк.
10. Футболмания 98 - това за мене е най-добрата спортна футболна книга игра. Всичко си има вътре от футбола. Симулации, контузии, жълти и червени картони, любими футболисти. Това е единствената книга игра, която имам две купени бройки. Една за мене и една за брат ми. Играхме първенство от 16 отбора с по 22 футболисти с него, като прибавяхме нови футболисти, които се пръкваха. И ако си мислите че нашите отбори бяха силни жестоко се лъжете, тъй като отборите се генерираха на случаен принцип и на едно място бяха титани като Шевченко, Шиърър и Саморано. Нашите отбори бяха средняци
Към края на всеки сезон се правеше драфт и този който е на последно място веднага избирахме кой да попълни редиците на отбора. Със спечелените пари гледахме дали ще се удължи даден контракт или въпросния играч ще отиде в драфтнатата листа Култова просто.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas