Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
В логически спор използването на емоционални "атаки" е неетично според мен, а тъгата е вид емоция. Правиш внушение, че едва ли не, ми е трудно да достигна до онова "правилно" умозаключение...жалко за мен.Кирил: тъжно, че не го разбираш.
Ако попитам какво е написал Далия Де Силва, то явно "Боговете на футбола" е правилен отговор според тази логика. Защото той освен Псевдоним е и личност. Отново ще посоча и въпрос 6, в който "намеквам" че в самия КУИЗ логиката на създателя му е да разграничава псевдонимите и да не ги приравнява към един "автор". Ако сложа дума Псевдоним във въпроса, то самият въпрос става твърде прозрачен. В случая ползвам Дедукция, от Общото (Личността - Дафовски има три псевдонима) към частното (конкретния псевдоним - във въпроса се съдържа само единия, но в даденото издателство той е с два; във въпроса се пита кое е първото - явно има уловка, защото за два псевдонима на една личност има две първи, но пък във въпроса е зададен само един...) и лека аналогия с логиката на шести въпрос. Та, да, във въпроса не е уточнено дали имам предвид Личност, Псевдоним, но по пътя на правилната логика (според мен), човек би следвало да се досети.Майндкрайм е псевдоним, но и личност и не е уточнено във въпроса какво визираш, съответно не е неверен отговорът, посочващ книга на същата личност под друг псевдоним.
Торо,"Ако ще ти помогне да си пазиш егото, приеми, че аз съм единственият, който отъждествява "Майдкрайм" с човека и може да каже примерно "Майндкрайм" писа еди си какво във фейсбук или ще идва на еди си коя среща - нелепица, нали, как може да дойде един псевдоним."
Загор в Гората на демона.
Финалът, Борбата за елита и Уимбълдън. Възможно е да съм пропуснал Монев...
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas