Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Точно заради 3те мача които имаше в Боговете тази книга я отричам тотално. Лумпенското ни първенство го зарязах преди 7 години и никога не съм съжалявал за това. Боговете представят прекалено изопачено идеята за футбола. 3 мача и всичко останало мафия, продажници, симулации, кланета и простотии няма нищо общо с играта.
Спортни книги нямаше много на времето. Според мен това беше защото няма начин да се направи реална симулация на спорт.
А на мен ми хареса на Кевин Слейтър Франция 98. Не знам дали си я пропуснал или не ти е харесала но за мен е на мн високо ниво.
И последно моля те много те моля с черешката на върха те моля обясни ми с няколко изречения какво означава написаното за Бергкамп.
А как треньора на МАн. замери оня п****н син Бекъм с бутинка, след като му се издразнил?
Ей това е футбола, ей това е и оня балон дето падна, топката рикошира в него и влезе, а съдията ми напълни сърцето и го призна...
Това е когато в Испания запалянкото влетя на терена май гол, бяга, бяга та се просна в мрежата. Идват куките и го бият с палките. След 13 секунди аз видях гражданско общество в дейтсвие. Двама на терена подпукват с шутове полицайте, на 20 сек. са 10 човека, на 45 сек. има над 300 човека на терена и полицайте са смлени от бой, единия едвам се спасява.
Да това го има в футбола, както Педи Люмберг е обратен, а оня Беггкамп не летеше със самолет...
А тия игри го няма, защо го няма аз не знам.
За мен футбол е, когато един играч тръгне с топка в наказателното поле, премине през трима или четирима защитника и онези не знаят къде се намират. Или комбинации, при които и самата публика загубва топката от поглед и когато тя се окаже в краката на нахлуващ на скорост нападател той няма особен избор, освен да вкара. Или десетина наредени в две линии самоотвержени бойци, които спират фаворита и накрая го бият с два гола от две атаки.
Това, което ти описваш носи колорит, понякога разваля футбола, но не е самия футбол.
Ok. Извинявам се за грубия език и прочее.
Не искам да оплювам и феновете на гранда Левски, те си знаят за тях си, аз си зная за мен.
Когато има война примерно винаги има една група хорица, която решава да реже глави на невинни и.... от биха почнали КИ нали?
Точно момента в който има най - голямо напрежение. Е в КИ може да се започне отвсякъде, но за мен на манджата и трябва сол.
п.с. Съжалявам ако съм ви обидил.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas