• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
Форум, сайт, дейности, общност
/
Събития, конкурси и инициативи
/
Събития
/
"Оn! Фест" и Книгите-игри
/
Книги-Игри.НЕТ на ОН-ФЕСТ ВИДЕО (ВАЖНО!!!)

• 1
  • 1
06 Ное 2011 12:03
Yann Gamgee's Avatar
Yann Gamgee
Дракон в мазето
Дракон в мазето
Скрий Още
Получени "Благодаря": 171
Topic Author
Книги-Игри.НЕТ на ОН-ФЕСТ ВИДЕО (ВАЖНО!!!) #35711
Здравейте, фенове!

С удоволствие ви представяме новото видео от жанра и по-конкретно репортаж от проведения през септември Он-ФЕСТ в София.

Видеото е заснето от Козия (който тук е и репортер), а от мен цялата остатъчна работа по оформлението.

За слагането на надписите ни помогна специалист. Като цяло клипът се получи доста добре.

Съветът ми е да гледате този клип на голям екран. Възможностите на екипа не бяха особено големи - снимахме с любителска камера и не ползвахме микрофон. Това се усеща по два начина - малкия размер на видеото и кофтия звук. Доколкото за звука бяхме пас, ние имахме възможност да изкараме по-голям размер на картината, но в този случай всичко щеше да се вижда размазано. Така че го оставихме така.

А ето и къде можете да видите нашия клип:

1/ На Сайта Книги-Игри.НЕТ на НАЧАЛО: knigi-igri.net/
2/ В Ютуб:

3/ Във Вбокс: vbox7.com/play:84da4ebc10

Приятно гледане на всички и наистина си пуснете голям екран, за да се насладите повече!!!

Игри, както никога досега. И няма да спрем!

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

06 Ное 2011 17:08
koziq
Посетител
Посетител
Книги-Игри.НЕТ на ОН-ФЕСТ ВИДЕО (ВАЖНО!!!) #35726
Да, и аз да кажа нещо.
Съжалявам, че звукът е кофти, но камерата е любителска и не можах да извадя по-добро качество. Също така, държа да кажа, че аз съм виновен за дългото забавяне на това видео. Просто ми се струпаха много проблеми на главата по това време. Извинявам се за протакането!
Гледайте събитието... и се надявам да не бъдете прекалено критични относно записа и неговото качество.
Поздрави от мен!

ПП Специални благодарности на всички, които ми съдействаха за осъщвствяването на видеото!

06 Ное 2011 18:37
Mayday
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 33
Книги-Игри.НЕТ на ОН-ФЕСТ ВИДЕО (ВАЖНО!!!) #35733
Много забавно. Мястото явно е било доста шумно, така че даже е чудно как се е получило толкова добре.

06 Ное 2011 23:31
Ейдриън Уейн's Avatar
Ейдриън Уейн
User is blocked
User is blocked
Скрий Още
Получени "Благодаря": 84
Книги-Игри.НЕТ на ОН-ФЕСТ ВИДЕО (ВАЖНО!!!) #35756
Идеята на Козия да снима десетките фенки в секси дрешки, които крещят "Книги-игри. НЕЕТ!!", беше гениална.

Също колкото монтажа и режисурата на видеото (на Ян?), в следствие на които Майкъл се обажда като черна станция след всяко възторжено изказване, мое или на адаша. Просто съм се търкалял от смях на тайминга и скептичната му физиономия. :lol: :clap:

Съжалявам само, че филмчето не е 2-3 пъти по-дълго. Свидетел съм, че имаше тонове материал (но наистина беше неприятно шумно).

След горните забележки, само някой луд не би гледал видеото. :mrgreen:

06 Ное 2011 23:45
kiril_ps's Avatar
kiril_ps
Изпеченият крадец
Изпеченият крадец
Скрий Още
Получени "Благодаря": 973
Книги-Игри.НЕТ на ОН-ФЕСТ ВИДЕО (ВАЖНО!!!) #35758
Все пак и ММ се изказа подкрепящо, въпреки не особено въодушевения тон. Може такъв да му е начина на изразяване. Дал е толкова много на феновете в миналото, не може ММ да е безразличен и скептичен към тях.
Иначе си изглеждаше добре видеото, само така и занапред.

kiril-ps.itch.io/

16 Ное 2011 17:11
Yann Gamgee's Avatar
Yann Gamgee
Дракон в мазето
Дракон в мазето
Скрий Още
Topic Author
Книги-Игри.НЕТ на ОН-ФЕСТ ВИДЕО (ВАЖНО!!!) #36567
СУПЕР ВАЖНО!!!

Видеото е редактирано с нови по-ефектни надписи и транзикции на кадрите.

Можете да го видите тук:

Моля, коментирайте го! :clap:

16 Ное 2011 18:21
Mayday
Автор
Автор
Скрий Още
Книги-Игри.НЕТ на ОН-ФЕСТ ВИДЕО (ВАЖНО!!!) #36570
Тази вечер тотално съм се отприщил от към критикуване, така че продължавам. Помпозното начало ми се струва повече от излишно, особено като се има предвид че е цели 20 секунди на фона на 5 минутно клипче. А детската песен накрая за "детските книжки"... знам ли, и тя не ми се вижда на място. Лошо впечатление ми направи и това, че отрязвате мисълта на Майкъл по средата.

Иначе, филмчето си е повече от яко. Каризматичните Уейн, Торо и Танер (както винаги в центъра на компанията) внасят доволна доза ентусиазъм.

Даркослав има доста неща да каже и успява да сподели повечето от тях за отрицателно време. Би било интересно да си изложи мисълта на дълго и на широко.

16 Ное 2011 18:48
kiril_ps's Avatar
kiril_ps
Изпеченият крадец
Изпеченият крадец
Скрий Още
Получени "Благодаря": 973
Книги-Игри.НЕТ на ОН-ФЕСТ ВИДЕО (ВАЖНО!!!) #36572
Недостатъци
- няма нужда от евтини ефекти в началото, стоят фалшиво.
- Yann стои като надпис на хазартен клуб
- Липсват въпроси към феновете за конкретни заглавия и автори
- ММ е прекъснат по средата на изречение
Предимства
- Танер и настолната игра, която се явява като мост между забавленията
- Уейн и Торо добре се представят
- Разнообразни фенове са заснети
Това е на пръв поглед

kiril-ps.itch.io/

16 Ное 2011 19:41
SilverWolf
Таласъм
Таласъм
Скрий Още
Получени "Благодаря": 0
Книги-Игри.НЕТ на ОН-ФЕСТ ВИДЕО (ВАЖНО!!!) #36579
Хайде и аз да се позаяждам:
1)Ефектите наистина са много. Принципно е добре да се придържаш към един или най-много два ефекта, които да се редуват през целия филм (който е 5 минути) - иначе става претрупано.
2) Вече някой спомена, че ММ е прекъснат по средата на изречение, което изглежда като монтаж и стои незавършено.
3)Надписите с имената са прекалено големи и прекалено високо... някъде около 1:10-1:12 по време на интервюто с Ал Торо надписът почти го скрива... и на другите места като се изписва стои не на място... по-ниско и с по-малък шрифт и поле ще е по-добре (поне според мен).
4)Песничката накрая наистина някак си поставя цялото видео в една... прекалено несериозна светлина.
Не знам дали друг музикален фон ще е по-подходящ... в момента не се сещам за алтернатива.

А сега ще похваля:
1) Видеото е добре подбрано като материал.
2) Съдържа полезна информация предоставена на зрителя от различни участници - автори, фенове... и фенки/мацки. (Въпреки, че не бяха десетки... казвам аз, че ни трябват мажоретки, ама кой ме слуша...) :)
3)Кадрите от целия ОН-ФЕСТ поставят КИ в единна общност и среда с феновете на другите интерактивни забавления (камерата се е разходила из целия фест, а Тано играе настолни игри с други фенове). Хубаво е, да знаем, че не сме сами.
4)Накрая се набляга на "knigi-igiri.net", което е добра стратегия, защото ако човек гледа 2-3 пъти филмчето после по инерция цял ден ще си повтаря "knigi-igiri.net" и има голям шанс да посети сайта и форума и да поразгледа.

Със звука, разбирам, че нищо не може да се направи, понеже там си беше шумно...
Но си мисля дали поне Торо и Уейн... а и който друг може да запишат само пак думите си и да се добавят с 1-2 идеи по-ясен и силен звук... мисля, че ще се подобри цялостния звук ако успее да се синхронизира правилно.

Arbitrium vincit omnia
"Съвършеното владеене на оръжието поправя несъвършеното законодателство...."
"Спокойният, добре нахранен и общо взето доволен от живота хищник е...

16 Ное 2011 20:51
Yann Gamgee's Avatar
Yann Gamgee
Дракон в мазето
Дракон в мазето
Скрий Още
Topic Author
Книги-Игри.НЕТ на ОН-ФЕСТ ВИДЕО (ВАЖНО!!!) #36587
От всички критики, признавам само една - тази, че Майкъл е прекъснат по средата. Не беше нарочно, просто точно след него има транзикция на кадъра и тя по правило отнема 50% от предишния кадър, тоест изяжда последните думи на Мишо. Исках да се получи нещо като заглъхване, но не се получи. В крайна сметка не го сихронизрах правилно. Това е. И се извинявам на Майкъл.

За останалите коментари ще си замълча. По принцип съм доволен от работата си по клипа де.

16 Ное 2011 21:06
vg's Avatar
vg
Победител в конкурс
Победител в конкурс
Скрий Още
Получени "Благодаря": 4
Книги-Игри.НЕТ на ОН-ФЕСТ ВИДЕО (ВАЖНО!!!) #36589
Както казва М.М. в един момент, има още какво да се желае. Меко казано. Какво имаме ? Бъркотия и лигаване на разни шантаво пременени хлапета,разнообразени с няколко изречения на явно сериозни хора, които сигурно имат какво да кажат, но някак си това не става много ясно.

Първото, което се забелязва, прекалено силно, е музиката. Почва като холивудски филм, завършва с напомняне за детството. Какво е внушението ? Нахъсано начало, тъжен завършек - т.е. Възраждането на книгите-игри си остава в царството на мечтите.

Майкъл се мъчи да каже нещо положително, личи си, че никак не му е лесно. Може би изречението му продължава с многоточие.

Номерът с "мацките", ако бяха мацки, можеше и да мине за пред някои лекомислени дванайсетгодишни, склонни да си въобразят, че това са фенове на жанра.

Нищо ново не се научава от това видео. Имало едно време някакви книги-игри, сега пък те взели, че участвали на някакъв фестивал, който бил много готин, а и сайт си имали. Насочването към форума е единственото полезно сведение, ще взема да се регистрирам и аз (защото без видеото как бих разбрал за тази възможност ?).

Остава ни да чакаме нещо още по-весело, може би документален филм за участие на книгите-игри на Октоберфест.

16 Ное 2011 21:30
invincible
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Получени "Благодаря": 3
Книги-Игри.НЕТ на ОН-ФЕСТ ВИДЕО (ВАЖНО!!!) #36592

vg писа: писа:
Нищо ново не се научава от това видео. Имало едно време някакви книги-игри, сега пък те взели, че участвали на някакъв фестивал, който бил много готин, а и сайт си имали. Насочването към форума е единственото полезно сведение, ще взема да се регистрирам и аз (защото без видеото как бих разбрал за тази възможност ?).

И на мен така ми звучи и изглежда. Лутам се в колебанието си между носталгията от детството (която ме праща към странните хора със слабоизвестното хоби) и реалността (която просто подминава тази ми наченка за желание на хоби) :rolleyes:

<!-- w --> www.cherepov.free.bg <!-- w -->
... e=youtu.be

16 Ное 2011 21:41
Mayday
Автор
Автор
Скрий Още
Книги-Игри.НЕТ на ОН-ФЕСТ ВИДЕО (ВАЖНО!!!) #36593

Yann Gamgee писа: писа:
От всички критики, признавам само една - тази, че Майкъл е прекъснат по средата. Не беше нарочно, просто точно след него има транзикция на кадъра и тя по правило отнема 50% от предишния кадър, тоест изяжда последните думи на Мишо. Исках да се получи нещо като заглъхване, но не се получи. В крайна сметка не го сихронизрах правилно. Това е. И се извинявам на Майкъл.

За останалите коментари ще си замълча. По принцип съм доволен от работата си по клипа де.

Значи било от специалния ефект. Мислех, че това е поредния опит да се цензурира изказване на Майкъл. Има за какво да си доволен, клипчето е хубаво. Не искам да звучи така, сякаш омаловажаваме труда ти / ви. Просто искам да предположа, че може би сте се престарали на някои места и за в бъдеще може би няма да е необходимо да полагате толкова труд точно там.

@VG: Момиченцата и онзи крос-дресър казват "книгиигри.нет". Познайте какво ми излиза като напиша www.knigiigri.net . Може би е по-добре да им се дава табела, от където да се вижда, че там има и тире.

Иначе, много съжалявам, че не дойдох и аз, ама нямаше как

12 Дек 2011 15:52
Вилорп's Avatar
Вилорп
Premium Member
Premium Member
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1177
Книги-Игри.НЕТ на ОН-ФЕСТ ВИДЕО (ВАЖНО!!!) #38986
Темата е оставена в прилежащия ѝ раздел.

Цвят за модериране
Линк към каталога с дигитализирани книги
knigi-igri.bg/forums/digital-gamebooks/4...italni-proizvedeniya - нови книги

• 1
  • 1
Форум
/
Форум, сайт, дейности, общност
/
Събития, конкурси и инициативи
/
Събития
/
"Оn! Фест" и Книгите-игри
/
Time to create page: 0.078 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Дуел Мечът на самурая VS Проклятието на меча (2 Мнения)
    • в За заглавията от първата вълна / Общи приказки
    • от Radko
    • Today 00:56
    • Уимбълдън (книга-игра за Григор Димитров) (37 Мнения)
    • в Нови книги-игри / Дигитални книги-игри
    • от Ал Торо
    • Yesterday 00:05
    • Токораз Исто? Дали си заслужава? (23 Мнения)
    • в Общи приказки / Литература
    • от Etom
    • 15 Май 2025 11:49

За контакти

Knigi-Igri.BG

info@knigi-igri.bg