Абе някой ще каже, че кой знае какво е било. Хайде, хайде познавал съм хора да си правят по добри игри от тях без да има книжка, но както и да е.
Аз ако се хвана да направя един ъъъ страт ще излезе сто пъти по добър от всяко от тези недоразумения.
Една малка книжка с някакъв неясен смисъл. Някаква безумна най - система и неща които сам си изрязваш. Някой ще да е видял (ама явно не и купил) някоя ангшикска настолна игра и се получи нещо от което издадоха сума ти заглавия.
Кога ги издадоха тия стратове, а?!
Точно накрая.....
Накрая бе.
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Сатанаиле с теб ли да го направя тоя страт? Или сам?
И ти ли ще го издадеш? Ама на практика се чувствам поласлан чак щото сякаш ми предлага.... инициатова, нещо?
Е сам де. Ама като направя какво ще ми дадеш хилядарка ли?
И ти ли ще го издадеш? Ама на практика се чувствам поласлан чак щото сякаш ми предлага.... инициатова, нещо?
Сам ще го правиш, както Джордж сам го е правил без никаква помощ. Нали са били лесни.
Е сам де. Ама като направя какво ще ми дадеш хилядарка ли?
Сам ще го правиш, както Джордж сам го е правил без никаква помощ. Нали са били лесни.
Аз ви казвам че тая тъпотия стратовете е крайъгълен камък за края на КИ. Та мега спря да издава ки а пусна статове.
Тъпотия. Чакам аз нова КИ и има нов страт. Мания.
Питай Лисичков колко страта има и ела да ми се обадиш.
А бе да не започна да ти липсват парите дадени за благородната тигърска новела?Сатанаиле заяждаш се ма дребно. Чисто и просто нямаш излишни хиляда лева и само дуднеш това онова. Най - дпбре вземи ти направи па ме забий в земята.
Иначе може на Блонд е бил хубав страта, ама кой ли го е купил след провалите на предходните.
П.с. Деца не купувайте стратове освен за лев - два.
Твоето прилича на детска игра: Който е последеб е педал или не можеш да скочиш пт втория етаж.Тук не гиворим дали имам парите или не. В поста си, където твърдиш, че можеш да направиш нещо по добро, не искаш никакви кинти. Така, че у лево. Поредният с високи изисквания без никакво покритие.
Ей това е мъжка приказка!Слагам 200 кинта на масата пред Рахвин, ако се съгласи да разработи страт ще отцепя мненията с предизвикателството в отделна тема и ще уточним сроковете правилата и прочие.
Сумата вече е двойна с моите двеста, които ще се считат за заслужени, ако "стратът" наистина е направен от него, в срок до 1-ви юни и превъзхожда останалите стратове.Слагам 200 кинта на масата пред Рахвин, ако се съгласи да разработи страт ще отцепя мненията с предизвикателството в отделна тема и ще уточним сроковете правилата и прочие.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas