• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
    • Зала на славата
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
    • Хронология
  • Конкурси
    • Златна никса
    • Пъстра Никса
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
Форум, сайт, дейности, общност
/
Събития, конкурси и инициативи
/
Инициативи
/
Други инициативи и проекти
/
Нов страт в новата вълна - проекто инициатива

Нов страт в новата вълна - проекто инициатива

• 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 10
12 Апр 2016 20:09
SatanicSlayer's Avatar
SatanicSlayer
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 189
Topic Author
Нов страт в новата вълна - проекто инициатива #114595

Rahvin писа: писа:
Абе някой ще каже, че кой знае какво е било. Хайде, хайде познавал съм хора да си правят по добри игри от тях без да има книжка, но както и да е.
Аз ако се хвана да направя един ъъъ страт ще излезе сто пъти по добър от всяко от тези недоразумения.
Една малка книжка с някакъв неясен смисъл. Някаква безумна най - система и неща които сам си изрязваш. Някой ще да е видял (ама явно не и купил) някоя ангшикска настолна игра и се получи нещо от което издадоха сума ти заглавия.
Кога ги издадоха тия стратове, а?!
Точно накрая.....
Накрая бе.

Първата е 1997 година, която е точно след най-продуктивната 1996.

След като е толкова лесно. Хайде за един месец направи един страт. Да видим дали е толкова лесно или само си плямпаш, колкото да не заспиш.

Избери своето приключение

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

12 Апр 2016 20:12
Rahvin's Avatar
Rahvin
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Получени "Благодаря": 601
Нов страт в новата вълна - проекто инициатива #114596
Сатанаиле с теб ли да го направя тоя страт? Или сам?
И ти ли ще го издадеш? Ама на практика се чувствам поласлан чак щото сякаш ми предлага.... инициатова, нещо?

Във време, когато родният ни книжен пазар е узурпиран от пълчища бездарни занаятчии, готови на всичко, за да задоволят и най-ниските масови вкусове, Той не грачи в...

12 Апр 2016 20:16
ringlas's Avatar
ringlas
Поддръжка
Поддръжка
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1196
Нов страт в новата вълна - проекто инициатива #114597
Стратовете бяха яки.

Лорд и Магьосник, Лорд Дракон, Създател, Талисман, Подземен бяг, Дракони напред и Варвари нашественици са ми all time favorites.

Карамба! не ме грабна, Смъртоносна битка 1 ми допадна, но 2 не ми хареса. Хищникът, Пришелецът не ми харесаха. Другите не съм имал възможност да ги играя.

Компютърни и мобилни книги-игри от Прайм Геймс

12 Апр 2016 20:19
SatanicSlayer's Avatar
SatanicSlayer
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Topic Author
Нов страт в новата вълна - проекто инициатива #114598

И ти ли ще го издадеш? Ама на практика се чувствам поласлан чак щото сякаш ми предлага.... инициатова, нещо?

Сам ще го правиш, както Джордж сам го е правил без никаква помощ. Нали са били лесни.

12 Апр 2016 22:54
Rahvin's Avatar
Rahvin
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Нов страт в новата вълна - проекто инициатива #114603

SatanicSlayer писа: писа:

Сам ще го правиш, както Джордж сам го е правил без никаква помощ. Нали са били лесни.
Е сам де. Ама като направя какво ще ми дадеш хилядарка ли?
Аз ви казвам че тая тъпотия стратовете е крайъгълен камък за края на КИ. Та мега спря да издава ки а пусна статове.
Тъпотия. Чакам аз нова КИ и има нов страт. Мания.
Питай Лисичков колко страта има и ела да ми се обадиш.

Във време, когато родният ни книжен пазар е узурпиран от пълчища бездарни занаятчии, готови на всичко, за да задоволят и най-ниските масови вкусове, Той не грачи в...

12 Апр 2016 23:00
SatanicSlayer's Avatar
SatanicSlayer
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Topic Author
Нов страт в новата вълна - проекто инициатива #114606

Е сам де. Ама като направя какво ще ми дадеш хилядарка ли?
Аз ви казвам че тая тъпотия стратовете е крайъгълен камък за края на КИ. Та мега спря да издава ки а пусна статове.
Тъпотия. Чакам аз нова КИ и има нов страт. Мания.
Питай Лисичков колко страта има и ела да ми се обадиш.

Няма да ти дам хилядарка, защото ще вземеш да ги използваш за глупости.
Понеже се изрепчи, че можеш да направиш страт, който да е по-добър от тези, които са излизали и с това тъкмо ще докажеш, че не си поредното плямпало с високи претенции и изисквания във форума.

13 Апр 2016 02:00
Rahvin's Avatar
Rahvin
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Нов страт в новата вълна - проекто инициатива #114611
Сатанаиле заяждаш се ма дребно. Чисто и просто нямаш излишни хиляда лева и само дуднеш това онова. Най - дпбре вземи ти направи па ме забий в земята.
Иначе може на Блонд е бил хубав страта, ама кой ли го е купил след провалите на предходните.
П.с. Деца не купувайте стратове освен за лев - два.

13 Апр 2016 07:28
SatanicSlayer's Avatar
SatanicSlayer
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Topic Author
Нов страт в новата вълна - проекто инициатива #114615

Сатанаиле заяждаш се ма дребно. Чисто и просто нямаш излишни хиляда лева и само дуднеш това онова. Най - дпбре вземи ти направи па ме забий в земята.
Иначе може на Блонд е бил хубав страта, ама кой ли го е купил след провалите на предходните.
П.с. Деца не купувайте стратове освен за лев - два.
А бе да не започна да ти липсват парите дадени за благородната тигърска новела?
Не се заяждам на дребно, тъй като думите ти са много обидни към Джордж, Колин и Върдж. Аз като техен фен искам да ги защитя и искам от теб да защитиш написаното от теб с правописни грешки изречение, че можеш да направиш нещо по-добро от тях. Това не е заяждане, това е да покажеш дали си мъж на място и можеш да застанеш зад думите си. Ако не можеш, просто им се извини.

13 Апр 2016 08:50
Rahvin's Avatar
Rahvin
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Нов страт в новата вълна - проекто инициатива #114621
Търсиш под вола теле Сатанаиле. Парите що сега ми липсват? Аз теб те питам дали имаш. Просто няма и това е а устата ти голяма. Пък обидените нямат затъкнат морков в устата да дойдат и да рекът не си прав.
Отделно аз казвам че съм чел към четири страта. Бяха неиграеми неща. Или от сорта на сега ще играя на война. И хоп вадиш две тестета и почваш.....

13 Апр 2016 09:03
SatanicSlayer's Avatar
SatanicSlayer
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Topic Author
Нов страт в новата вълна - проекто инициатива #114623
Тук не гиворим дали имам парите или не. В поста си, където твърдиш, че можеш да направиш нещо по добро, не искаш никакви кинти. Така, че у лево. Поредният с високи изисквания без никакво покритие.

13 Апр 2016 11:46
Rahvin's Avatar
Rahvin
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Нов страт в новата вълна - проекто инициатива #114625

Тук не гиворим дали имам парите или не. В поста си, където твърдиш, че можеш да направиш нещо по добро, не искаш никакви кинти. Така, че у лево. Поредният с високи изисквания без никакво покритие.
Твоето прилича на детска игра: Който е последеб е педал или не можеш да скочиш пт втория етаж.
Въпроса е че мога ама няма да го направя заради големите ти гърди или зелените ги очи ако се сещаш.
Не си на пет нито на десет. Дръж се като мъж и спри да ме кариш да спамя. Не си ощипана госпойца и слава Богу не си модератор повече.
Или слагаш пари на масата примерно да ги държи Торо и ясни правила за стратс или отиваш на кафе с госпожиците от клуба по салса да обсъждате ентропията.
Самата ентропия е изразена в гърдите на жените най - ясно и е помогнала на Нютон да разкрие тайните на гравитацията без сутиен.
Както и да е.

Няма ли някой да каже нещо конкретно за стратовете, освен че сте купили два а останалите не сте. Или там да възторгнете как сте ги играли цели групи.

Направете задълбочен анализ. Нека съпоставим тогавашните цени и според вас има ли смисъл от тия стратове пред КИ.

Стига спахте. Събудете Шиноби и Петър Лий те има какво да кажат. Бъдете активни а не пасивни.

13 Апр 2016 15:59
Вилорп's Avatar
Вилорп
Premium Member
Premium Member
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1211
Нов страт в новата вълна - проекто инициатива #114637
Слагам 200 кинта на масата пред Рахвин, ако се съгласи да разработи страт ще отцепя мненията с предизвикателството в отделна тема и ще уточним сроковете правилата и прочие.

Цвят за модериране
Линк към каталога с дигитализирани книги
knigi-igri.bg/forums/digital-gamebooks/4...italni-proizvedeniya - нови книги

13 Апр 2016 19:15
Rahvin's Avatar
Rahvin
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Нов страт в новата вълна - проекто инициатива #114643

Вилорп писа: писа:
Слагам 200 кинта на масата пред Рахвин, ако се съгласи да разработи страт ще отцепя мненията с предизвикателството в отделна тема и ще уточним сроковете правилата и прочие.
Ей това е мъжка приказка!
Аз съм готов за страт напълно. Ще го пусна безплатен в нета или ще го направите каквото искате стига да ви хареса като печалба няма да имам а парите може да са за отпечатване на самия страт ако ще и в пет броя ( една за мен).

Ако на някой му се обсъжда плюе моля, заповядайте. Ще изберем тема, ще изберем вид и начин на игра. Ще бъде с много прости правила, но доста пластични.

Всички картинки ще са от интернет и Интернет ще им държи авторските права и кълна се в шарения си понмпом аз съм готов да поема цялата жлъч на боговете на Злото ако бъда разкрит и гневните творци пратят проклятие връз мен и дъртия ми комп.

14 Апр 2016 00:43
Ал Торо's Avatar
Ал Торо
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 2469
Нов страт в новата вълна - проекто инициатива #114658

Вилорп писа: писа:
Сумата вече е двойна с моите двеста, които ще се считат за заслужени, ако "стратът" наистина е направен от него, в срок до 1-ви юни и превъзхожда останалите стратове.

14 Апр 2016 08:53
Rahvin's Avatar
Rahvin
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Нов страт в новата вълна - проекто инициатива #114662
Искате ли тематика? Или каквото избера аз?

• 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 10
Форум
/
Форум, сайт, дейности, общност