Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Аз също бих си я купил. Само да бъде с фигурки и добре пипнат дизаин, че не бих лепил пак картончета
![]()
И още нещо: има ли хора, които могат да ми препоръчат място, на което да изработят фигурките за играта от пластмаса и цената да е разумна що годе?
Правилата ще ги коментирам като ги осмисля достатъчно но на прима виста едно нещо не е добре - движение със зар. Повярвай ми доказало се е във времето като несполучлив вариант. Имах една игра бордова World of Warcraft която се играеше почти като твоята - пак с намиране на предмети, ситуации, и куестване и придвижването със зар беше толкова несполучливо (макар че там зара за движение беше само от 1 до 3 ), че навсякъде кйъдето съм чел по форумите хората игнорираха това правило и се придвижваха от 1 до 3 по избор.
Правилата ще ги коментирам като ги осмисля достатъчно но на прима виста едно нещо не е добре - движение със зар. Повярвай ми доказало се е във времето като несполучлив вариант. Имах една игра бордова World of Warcraft която се играеше почти като твоята - пак с намиране на предмети, ситуации, и куестване и придвижването със зар беше толкова несполучливо (макар че там зара за движение беше само от 1 до 3 ), че навсякъде кйъдето съм чел по форумите хората игнорираха това правило и се придвижваха от 1 до 3 по избор.
Придвижването беше от 1 до 4 полета, като заедно с това се определя и маната, с която да можеш да разполагаш по време на хода си. Ако си с 1 точка за движение, ще имаш 3 мана, а когато имаш 4 - съответно имаш 1 мана, която да използваш.
не точно -зара беше шестенен с един брой 4 един брой 3 и по два броя 1 и 2 като примерно двете двойки имаха различна енергия.
Енергията сама по себе си беше вече голям дисбаланс защото играта беше ПвП но в случая коментирам движението - какъв е смисъла да ролваш зар при положение, че можеше да се спира където си искаш - така само забавяш играта с повече хвърляния. А още по малък е смисъла да се придвижваш само според зара и да се въртиш като улав напред назад докато си уцелиш важното поле което ти трябва.
В случая на страта ситуацията е точно такава - играят различни играчи но придвижването и респективно ситуациите в които могат да попаднат са изцяло на късмет - което доближава играта до не се сърди човече и го отдалечава от стратегическото планиране към различни цели.
Изобщо много късмет в тази игра - късмет да се храниш, късмет къде ще попаднеш, късмет къде да си набавиш храна. не ми харесва, че някой може да умре от глад докато другия в същите условия да му няма нищо 5 хода. Късмет в бойната карта за придвижване - WTF ?
За битката - бягаш и ставаш по-слаб . Значи от една страна явно си попаднал на място където не може да се справиш играта те "награждава" като те прави ОЩЕ по-слаб та изобщо да не може да се справиш следващия опит. Ударите които може да нанасяш се определят само от късмета на придвижване. Особено ми прави впечатление колко си прецакан ако си магьосник но противника ти има късмет да попадне на позиция от която да те удари в главата с което да ти блокира магиите следващия ход - и така всеки рунд.
Сега като прочетох ревюто на SathanicSlayer още повече нямам търпение да видя завършен страта. Има ли вече окончателно решение за фигурките и избран ли е дизаин за илюстрациите? Може ли да говорим вече за ориентировъчен период до пускане на страта в продажба?
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas