Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
На корицата пише "фентъзи книга-игра". Досега не видях нещо, което е за 7-8 годишни. Струва ми се, че литературната критика ви е в повече и забравяте каква е идеята на книгите-игри. Посочете ми някой литературен шедьовър в жанра? Дори от автора, който е смятан за най-добър откъм литература (Колин Уолъмбъри), не съм чел нещо, което да ми е направило силно впечатление. Поради това, че в последните години съм повече в Германия и сравнително късно разбрах за втората вълна, си признавам, че от новите неща съм чел само малко от първия Котарак (много добра книга, но файлът беше прецакан - липсваха страници и спрях) и няколко приложения за телефон. Може наистина да съм пропуснал някой текстови шедьовър, ако е така се извинявам за ниските си стандарти
Валенсианските Хроники
В бездната сред мъртъвците
Господарят на зверовете
Гримоар
Кървав меч
Патрул за ада
Последната врата
Последният убиец на дракони
Пурпурният змей
Пустинен огън
Реката от която никой не се завръща
Роди се сянка
Сонора
Херкулес
Ето го тоя друг дето замеси литературата. Забележи, че за разлика от Пътя на тигъра - Отмъстител, в Пътя на пъдпъдъка има множество илюстрации, които бих определил като качествени. А би ли ни осветлил „О, не говорощ Пълни глупости, както обикновено по тези теми.” защо пробутваш на българския читетал:Жалко, че не си достатъчно запознат с добрите български заглавия от 90те, защото някои от тях са известни най-вече с това - че гледат на книгата-игра като на литература.
при многократно заявени претенции че ще издаваш само и единствено качествени продукти от отвърддени стари автори класици?ниската топка, която имитира... (и гавра Пътят на Тигъра).
Мога да юрна Тано да ти цитира точно коя точка от форумните правила нарушаваш с натрапването на мнението си.Пъдпъдъците са пълна идиотщина, абсолютно ненужна, а японският сетинг можеше да си бъде произволно генерично фентъзи.
Не виждам и с какво пречи на някого мнението ми - карайте си по задачите, както се казваше поначало. Същото мнение отначало го бях казал много по-меко - и в 2 изречения, можеше и да си остане така, ако не беше взето на нож.
Не знам защо си решил, че пъдпъдъкът ще бъде издаван (дали трябва е съвсем друг въпрос). Но за начало трябва да убедиш някого, че става за нещо. Така че карай си по плана, не искам да ти преча. Само казах, че аз съм out.
Да го кажеш на хора които и в момента четат тези книги-игри си е чиста проба Жоржалставе, както би се изразил Зорт.Огромно мнозинство хора (аз включително) ги помним много по-добре от вас.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas