Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
На същия линк можете да пробвате части от другите експерименти. Аз прехвърлих тук там и не чух нещо много по-различно или по-добро от представеното от Jane Undead. Всички автори, които прослушах са много посредствени оратори. Дори хора, които по мое мнение могат да пишат интересно (Козия) не успяват да разкажат добре историята си. Говорят неясно, губят нишката на разказа, отплесват се да обясняват очевидни неща. Водещият може би си мисли, че помага или освежава предаването, но всъщност пречи.Определение за риалити роман:
...
...
Не съм си го измислил аз, така са го дефинирали идеолозите на това нещо по радиото:
www.bnr.bg/hristobotev/rialiti-roman/broadcast
Това би трябвало да обясни на нечетящите критикуващи защо не е подбрана за четене вече написана книга-игра. Също така би трябвало да обясни защо цялата работа е циркаджийска в същността си. В писането нещата не се случват хем спонтанно, импровизирано, хем точно когато си в студиото.
1. Май вече е правено в този формат. 2. Не е пълна импровизация - както твърди рекламата. 3. Очевидно си разбрала, че в досегашния си вид е отегчително. Тогава защо не показа нещо различно от все същия накъсан разказ, този път уж "интерактивен"?1. В България поне (доколкото ми е известно) досега не е правено в този формат...
Ще кажете, че можеше да се направи много по-добре. Ами сигурно може. Но аз нямам откъде да гледам, за да го направя по-добре, всичко се измисля сега, без да има някой много по-опитен, с който да се посъветвам. Пък и да имаше, едва ли ще ми каже как да го направя, по-вероятно беше да почне да ми вади кирливите ризи.
2. Да, Джордж, подготвена бях и за другите избори, така че бяха реални, а не псевдоизбори.
3 .Обаче епизод от 25 минути - не. Всички ще заспят, дори да нямаше музикални паузи на всеки 10.
Внимание: Споилер! [ Click to expand ] [ Click to hide ][quote/]Знам че можете да ме баннете за месеци, ама не се ли замисляте сериозно, че с това предаване се нарушава осма точка от правилата на форума? Аз съм сериозен като го казвам.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas