Като се замисля защо не комбинирате нещата? Да може да се участва хем с превод, хем без. Така ще е малко особено състезанието, но какво пък, за читателите ще е най-добре. Не сме форум за преводачи и едва ли много хора ще могат да се включат ако е само за превод.
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Мен Леидрин в два конкурса ме ступа, ама това не ме спира пак да опитвам да го победя.Ми как да ти кажа вече победих в един конкурс и идеята да ме отупат не ми харесва
Няма лошо, аз съм навит да пробвам с превод.Като се замисля защо не комбинирате нещата? Да може да се участва хем с превод, хем без. Така ще е малко особено състезанието, но какво пък, за читателите ще е най-добре. Не сме форум за преводачи и едва ли много хора ще могат да се включат ако е само за превод.
Поради все още слабия интерес към подобен конкурс (от гледна точка на брой участници), може и да не се налага да се прибягва до толкова радикални мерки.Кой каза, че Спас ще оценя тоя път? Ей сега съм го изхвърлил от позицията
Поради все още слабия интерес към подобен конкурс (от гледна точка на брой участници), може и да не се налага да се прибягва до толкова радикални мерки.Кой каза, че Спас ще оценя тоя път? Ей сега съм го изхвърлил от позицията
Аз лично нямам нищо против оценъчните пособия на Вилорп, бяха ми много забавни.
Психо, този път (ако има конкурс) ще се изправиш срещу менАбе кат се замисля може и да участвам ама ако бия още една надежда на новата вълна ще взема да ги комплексирам
Споко, може да няма конкурс, да не избързваме.Значи преводна с издаване на тетрадка? Тогава ще трябва да се уговорят и правата над оригинала.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas