Като се замисля защо не комбинирате нещата? Да може да се участва хем с превод, хем без. Така ще е малко особено състезанието, но какво пък, за читателите ще е най-добре. Не сме форум за преводачи и едва ли много хора ще могат да се включат ако е само за превод.
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Мен Леидрин в два конкурса ме ступа, ама това не ме спира пак да опитвам да го победя.Ми как да ти кажа вече победих в един конкурс и идеята да ме отупат не ми харесва
![]()
Няма лошо, аз съм навит да пробвам с превод.Като се замисля защо не комбинирате нещата? Да може да се участва хем с превод, хем без. Така ще е малко особено състезанието, но какво пък, за читателите ще е най-добре. Не сме форум за преводачи и едва ли много хора ще могат да се включат ако е само за превод.
Поради все още слабия интерес към подобен конкурс (от гледна точка на брой участници), може и да не се налага да се прибягва до толкова радикални мерки.Кой каза, че Спас ще оценя тоя път? Ей сега съм го изхвърлил от позицията
![]()
Поради все още слабия интерес към подобен конкурс (от гледна точка на брой участници), може и да не се налага да се прибягва до толкова радикални мерки.Кой каза, че Спас ще оценя тоя път? Ей сега съм го изхвърлил от позицията
![]()
Аз лично нямам нищо против оценъчните пособия на Вилорп, бяха ми много забавни.
Психо, този път (ако има конкурс) ще се изправиш срещу менАбе кат се замисля може и да участвам ама ако бия още една надежда на новата вълна ще взема да ги комплексирам
![]()
Споко, може да няма конкурс, да не избързваме.Значи преводна с издаване на тетрадка? Тогава ще трябва да се уговорят и правата над оригинала.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas