Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Веднага си казвам мнението:С какво издаването на една нова книга на Ливингстън е по-излишно от издаването на една стара книга от поредицата Пътят на Тигъра!?!
Веднага си казвам мнението:С какво издаването на една нова книга на Ливингстън е по-излишно от издаването на една стара книга от поредицата Пътят на Тигъра!?!
1. Тигърът е може би най-силната поредица в цял свят - и една от първите. (Поредица в смисъл: с общ герой, сюжет, свят, система и т н.) И като популярност и като качество.
2. Специално у нас си е направо култова и повечето хора я помнят, с добро.
3. Начинът, по който бяхме лишени от началото на историята в първите две книги от поредицата, беше безобразен. Трябваше да се поправят нещата рано или късно.
4. Докато БиткиБезброй, пак, не е поредица, а серия от несвързани книги. Колкото са пуснати - толкова, няма нужда от завършване.
5. Повечето хора са на мнение, че Тигърът са сред най-добрите западни КИ като система, сетинг и персонажи. А и изобщо. А аз лично съм свидетел, че само в тях има наченки на тактическа игра, едно много важно стъпало, недостигнато иначе извън БГ.
Иначе, честно казано, не бих пускал повече преводни КИ, след допълването на Тигър поредицата. Хвърлил съм око на една друга, изключително качествена недовършена (отново) серия - но дори това ще е много издадени книги по-нататък и е силно под въпрос. Българските книги винаги ще са с предимство. Казвам го точно защото си познавам читателите, хиляди от тях, лично.
Иначе ако си говорим за най-готини преводни, аз съм фен на Дейв Морис.
5... Старите поне имаха различни същества, срещу които да се сражаваш, докато тук са просто безименни зомбита, които се ринат с лопата, буквално, по 10 на удар.
иначе, ти чел ли си въпросната книга, КнЗ? (Аз съм видял достатъчно от нея, както казах - едва ли ще тръгна да си я купувам, само и само, за да попреча на издаването и у нас, лол.) Ако си я чел, би трябвало да знаеш, че има само един успешен път през целия й лабиринт и че дори да пропуснеш да убиеш само едно (от около 200) зомбита, умираш. Тоест, доста по-случайна, на късмет, и оттам невъзможна за минаване е - дори и от старите ББ. Хората масово се оплакват, че трябва да я почват и минават цялата по 10-20 пъти, докато я превъртят, минавайки през едни и същи скучни епизоди и битки.
И да те попитам - хем викаш че е лабиринт, хем има само един път? Как става това? Нима всеки лабиринт си няма точно определен път?
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas