Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Информацията е вписана в самия процес за поръчка, вярно е, че не се вижда предварително.Тъй като определено одобрявам подетата инициатива, считам, че най-малкото което мога да направя в случая е да си поръчам книгата директно чрез сайта на Заветът на Крея и по този начина, макар и минимално да подпомогна, това което правите - по думите на Торо. Понеже не открих по-определени данни относно това как и къде може да бъде извършена доставката (може пък и аз да съм пропуснал нещо, но не ми се вярва) - на домашен или служебен адрес, чрез куриер или до определен офис на Еконт например, моля за пояснения в тази насока, доколкото инфо за това на този сайт, а и на сайта на Крея липсва. Друго което ми направи впечатление, когато се опитвах директно да си направя поръчката чрез Завета на Крея, е че ти иска попълването на графа "Допълнителна информация". Какво обаче трябва да бъде съдържанието на тази допълнителна информация обаче, така и не е посочено, а попълването на тази графа е условие за цялостното оформяне на поръчката, респективно за нейното даване за изпълнение.
Тъй като, посоченото по-горе пряко касае и даването на поръчки, било то предварителни или не, ще Ви бъда благодарен ако хвърлите малко светлина по въпроса, което ще е от полза! Благодаря предварително!
Срокът за доставка е до 3 работни дни след като сте заявили поръчката (малко преди това ще получите потвърждение и допълнителна информация на оставения от Вас email).
Цената за доставка е 3 лева, като при поръчка на стойност поне 39 лева, доставката е БЕЗПЛАТНА!
За територията на София наложеният платеж може да бъде извършен на посочения от Вас адрес при доставка.
Доставката извън София е до офис на Еконт във вашия град (по ваше уточнение или най-близкия до дадения адрес).
Подробна информация за доставките можете да намерите тук: www.legacyofkreya.com/bg/dostavki
Какви книги?Не знам дали е тук мястото да питам, но хората, които сме участвали в инициативата къде да си търсим книгите?
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas