Получени "Благодаря": 183
10-15 преигравания с максимални зарове или...? Защото имаше моменти като канализацията с плъховете, която или избягваш, или се натрисаш с помпа 1з+5 на 24(не помня броя) плъха. Еми, сори, ама при максимални зарове още в началото на играта отнасям 15 щета. А аз съм много далеч от максималните зарове. Плюс това аз не виждам какво общо имаше тази книга с геймърството. Тя беше извънредно линейна. Беше ми малко като бял лист, на който трябва да направя непрекъсната линия, която да мине през всички определени точки по определен ред, без да знам къде са точките. Е, да, ама не. Аз за такива работи нерви нямам.
а) Почваш с 50 кръв
б) Аптечките ти се броят за 10/5 точки живот (големи/малки), съответно.
Отделно, че гранатите не са толкова полезни на общо основание - трябва да е предвидено в самата битка първо да хвърлиш граната, и след това самата битка да започне. Т.е. без специалната опция ползваш гранатата като оръжие, и пак взимаш щети от оцелелите - но губиш и гранатата.
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Друго? Това е първата книга-игра подходяща за "третия пол", така ли?4. Избор на пол:
- мъж - прибавяш + 2 бонус при бой с хладни оръжия.
- жена - прибавяш + 2 бонус при мятане на граната.
- друго - прибавяш + 1 бонус при бой с хладни оръжия и + 1 бонус при мятане на граната.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas