• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
ОБЩИ ФОРУМИ
/
Общи приказки
/
PC игри и конзолни
/
FALLOUT

FALLOUT

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
29 Май 2011 09:09
Pe6ka_S_Mnenie's Avatar
Pe6ka_S_Mnenie
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 128
Topic Author
FALLOUT #14456
F1 без съмнение носи най-много чар, за съжаление поне един от фоналните куестове е безнадеждно бъгнат. FNW е с 1 ГБ пачове в момента (!), след тях играта няма проблеми. ;)

"Много се размножихме..."

- Гадняр към Главния Гадняр в един филм.

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

29 Май 2011 10:14
morphy's Avatar
morphy
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Получени "Благодаря": 45
FALLOUT #14461

Pe6ka_S_Mnenie писа: писа:
F1 без съмнение носи най-много чар, за съжаление поне един от фоналните куестове е безнадеждно бъгнат. FNW е с 1 ГБ пачове в момента (!), след тях играта няма проблеми. ;)

Можеш ли да ми разясниш, кои куестове са бъгнати, защото съм я превъртал няколко пъти и нямам спомен за бъгове, които да са ме възпрепятствали

29 Май 2011 12:30
Pe6ka_S_Mnenie's Avatar
Pe6ka_S_Mnenie
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Topic Author
FALLOUT #14465
В LA Boneyard може да получиш куест да откриеш шпиони на Децата на катедралата сред последователите на Апокалипсиса. Не открих някакъв начин да завърша този куест. Също така никой не беше писал да е възможно - просто няма пач и досега за него. Май имаше и други куестове, които "увисват", но не се сещам кои.

P.S. ЕСТЕСТВЕНО, завършваш си играта така или иначе, просто куеста оставаше нездавършен.

29 Май 2011 22:41
morphy's Avatar
morphy
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
FALLOUT #14498
А да, това наистина е така, но не е точно бъг. И във 2рата част има такъв, "забравен", куест.

29 Май 2011 22:44
Pe6ka_S_Mnenie's Avatar
Pe6ka_S_Mnenie
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Topic Author
FALLOUT #14499
Оу, кой беше? Аз във втората никога не съм ги завършвал всичките, така и така. Имаше един малко бъгнат в началото - с крадците на добитък и краварчето от Modoc, но не се сещам за друго? :?:

30 Май 2011 08:48
morphy's Avatar
morphy
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
FALLOUT #14529
Не можеш да откриеш сестрата на СУлик, освен в един фен мод, който разширява много играта и добавя локации, които са отпаднали от оригинала в последния момент.

30 Май 2011 09:26
Pe6ka_S_Mnenie's Avatar
Pe6ka_S_Mnenie
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Topic Author
FALLOUT #14534
Селцето на запад от Наваро? Имаше и един манастир на Север от Геко централата, ама не помня кое от двете локации спрягата. Доколкото знам са локации отпаднали от официалния вариант на играта.

30 Май 2011 09:45
morphy's Avatar
morphy
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
FALLOUT #14537
И аз вече не помня кои са новите места - със сигурност двете които спомена, а може би и други. Потърси Fallout 2 Restoration Project и го пробвай.

13 Юни 2011 01:17
Асен
Лорд Дракон
Лорд Дракон
Скрий Още
Получени "Благодаря": 140
FALLOUT #15995
image.jeuxvideo.com/imd/g/GURPS1.jpg
image.jeuxvideo.com/imd/g/GURPS2.jpg
image.jeuxvideo.com/imd/g/GURPS3.jpg
А ето как е трябвало да изглежда играта :mrgreen: !

"Читавите хора искат само от себе си, недорасляците изискват всичко - от другите" - Конфуций, осъвременен вариант.
"Хората със сходни добродетели се харесват, хората...

13 Юни 2011 19:42
WATO
Котарак
Котарак
Скрий Още
Получени "Благодаря": 0
FALLOUT #16020
Както казаха по-горе, единствените истински са Fallout и Fallout 2. Тройката беше твърде постна, макар че според мен имаше НАЙ-ЯКАТА история от цялата поредица. Ню Вегас беше това, което тройката постигна с модове и реално представляваше просто по-кадърно направен "рехаш". А историята й е слаба, уникално слаба! Obsidian можеха много по-добре! Да не говорим, че регионите бяха по-малки от Fallout 3 и бяха проектирани като в някое тъпо ММО.
[offtopic](в началото се биеш с избягали затворници и гекота около Goodsprings, после с скорпиони, мравки и бандити по магистралата, после убиваш гулове в ракетния център след това млатиш супермутанти в Black Mountain, след това Deathclaws в пясъчника и т.н.)[/offtopic]
На тройката чара й се криеше именно в факта, че никога не знаеш какво те чака зад хълма/ъгъла - примерно разхождаш се из "безопасна" зона и изведнъж хоп - Deathclaw! Какво ще направиш? Ще се опиташ да се биеш или ще бягаш? (И това, че срещаш супермутанти на 4-5-то ниво, не беше нищо страшно - тези противници бяха абсолютни pushovers, а минигъна беше безполезен до немайкъде.)
Тактикса ми хареса адски много, защото чрез него си сбъднах една моя мечта - хакнах един от стартовите герои и играх като Deathclaw. :D Освен това имаше, доколкото си спомням, едитор за кампании, който позволяваше прилична свобода и функционалност (макар и без tech support).
Истината е, че се надявам един ден някой от старите Black Isle, или група модъри, или дори аз :P да се хване да довърши истинския Fallout 3 - т.нар. Project Van Buren. От публикуваните дизайн документи в нета, който съм чел, си правя извода, че това е щял да бъде перфектния Фолаут - насред южния Среден Запад, с превозни средства, свят, комбиниращ големината на двойката и кохерентността на единицата, супер НПЦ-та (както винаги) и страхотна история със завладяващ финал - в колко игри избирате къде да падат атомни бомби? (Hint: Авторите са казвали, че е нямало да можете да спасите всички.)
'Nuff said. :D

Едит: спойлера (тага) не бачка.
Едит2: Промених текста чрез офтопик бутона (както предложи Асен). Но спойлер бутона (който го има) все така не бачка.

13 Юни 2011 22:22
Асен
Лорд Дракон
Лорд Дракон
Скрий Още
Получени "Благодаря": 140
FALLOUT #16032
Можеш да скриеш нещо, като го маркираш с бутона "офтопик". Не, и аз не виждам логика, сблок-таговете обикновено не се ползват за това!
Но поне действа по-добре от спойлъртага, който разбираш, че е бил сложен, който не съм забелязал да променя текста по някакъв начин ;) !

"Читавите хора искат само от себе си, недорасляците изискват всичко - от другите" - Конфуций, осъвременен вариант.
"Хората със сходни добродетели се харесват, хората...

09 Юли 2011 23:02
hyper
Нещо, някакво, такова
Нещо, някакво, такова
Скрий Още
FALLOUT #18593
Точно миналото лято минах на лаптоп, че ми се налагаше, и викам чакай да видя някои от по-новите игрици на тоя хардуер. Та започнах едновременно Crysis, Assassin's Creed 2 и Fallout 3. Първата я оставих на няма и половината, втората бях на около 3/4, преди окончателно да се откажа, а F3 все още я играя ( няколко странични куеста и 2 DLC-та ми останаха). Бях безвъзвратно засмукан в тази игра, чак съжалявах, че не съм се родил по-рано, за да усетя и магията на първите 2, които, признавам, съм пробвал да ги играя, но са ми някак прекалено бавни с тия походови битки... :(

Pe6ka_S_Mnenie писа: писа:
И безумно разпределени гадове - срещаш супермутанти с тежки оръжия БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ около 4-5 ниво! Кой ви е гейм дизайнера бе!
Всъщност това е, което ми хареса особено много в играта. Огромната свобода и непредвидимост на света. Сякаш когато излезеш за пръв път от волта, се изписва огромен невидим надпис "Оправяй се, оцелявай." И това и продължавам да правя, без уолктрута, без гайдове, все още ходя из руините на Вашингтон и не мога да спра да харесвам този свят. :)

После дойде New Vegas. Пробвах го и останах като гръмнат, невероятно много не ми хареса. Първо се втрещих от небето - какви е тая синина, кви са тия светли цветове, та това е само 4 години след Ф3, във Вашингтон всичко още е отровнозелено от остатъчните ефекти от бомби, радиация и какво ли още не, а тук някво веселко. После праснах чийта за бързо движение и хайде към Ню Вегас. Тук се сринах - не стига, че е разделен на 3 малки части (по-късно разбрах, че това е правено с цел конзолите да не се задъхват), ами и казината са сууууперпразни. Изтрих и пак към Ф3. :evil:

Да де, но после викам да подхвана Мас Ефект, и тя така с много култов статут. Пробвах, но нещо ми липсваше свободата да избия половината персонажи, дето мога да взема куестове от тях. Пооставих, за да видя нашумелия Бордърлендс. Това бе повратната точка - нещо ме беше настроило да очаквам 50:50 шуутър и рпг, то се оказа стрелялка с рпг елементи. И липсваща история. И отново неубиваеми НПС-та. :evil:

Тогава се усетих, че съм като всички онези хора, които циврят как Fallout 3 не е като 1 и 2. И така пак сложих Ню Вегас, пачнах, попрочетох в нета за интересните куестове и си казах - по-зле от Бордърлендс НЯМА как да е. Не само че не е по-зле, ами открих как играта се играе много приятно като шуутър с новото прицелване, а Ню Вегас е само малка част от атракциите, които Мохаве предлага. Малко по малко разбрах колко добра игра е и сега с кеф се мотая из пустинята. :)

Само едно не разбирам - как може да има 297654895 мода, които правят небето още по-светло и шарено и красиво, но нито един, с който да става по-мрачно?!?

А има ли книга-игра на постапокалиптична тематика?

10 Юли 2011 00:25
Pe6ka_S_Mnenie's Avatar
Pe6ka_S_Mnenie
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Topic Author
FALLOUT #18600
Има. :)

10 Юли 2011 00:29
SatanicSlayer's Avatar
SatanicSlayer
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 183
FALLOUT #18601
Пешка уточни се де.
Книгите с пост-апокалиптична тематика са:
- Боец на колела, която си е чист Лудият Макс на книга-игра.
- Номад - стратегическа на Върджил и ако беше пипната като хората можеше да е най-добрата игра в жанра.

Избери своето приключение

10 Юли 2011 01:33
hyper
Нещо, някакво, такова
Нещо, някакво, такова
Скрий Още
FALLOUT #18605
Тая втората само съм я виждал като реклама на гърба на "Талисман"... Иначе thx за другата. :)

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Форум
/
ОБЩИ ФОРУМИ
/
Общи приказки
/
PC игри и конзолни
/
FALLOUT
Time to create page: 0.068 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Първи конкурс “Зар и Петле” 2023 (50 Мнения)
    • в Събития, конкурси и инициативи / Конкурси
    • от Ал Торо
    • Today 16:13
    • Схеми на всички книги-игри на едно място (3 Мнения)
    • в Работилница / Игрови механики в книгите-игри
    • от dredknight
    • Today 12:44
    • Продавам книги-игри на Английски език (2 Мнения)
    • в Книжна борса / Продавам
    • от banskidedo
    • Today 12:35

За контакти

Knigi-Igri.BG

info@knigi-igri.bg