• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
ОБЩИ ФОРУМИ
/
Общи приказки
/
PC игри и конзолни
/
Heartstone

Heartstone

• 1
  • ...
  • 43
  • 44
  • 45
  • ...
  • 47
  • 1
  • 43
  • 44
  • 45
  • 47
02 Ян 2016 10:45
Вилорп's Avatar
Вилорп
Premium Member
Premium Member
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1203
Heartstone #111421
За да няма мотане, всички които имат желание да се включат да пишаш тук с евентуално часови диапазон в който могат да са на линия.

Цвят за модериране
Линк към каталога с дигитализирани книги
knigi-igri.bg/forums/digital-gamebooks/4...italni-proizvedeniya - нови книги

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

02 Ян 2016 11:33
Wukong
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Получени "Благодаря": 18
Heartstone #111422
Не мога да дам сигурен часови диапазон - давам дежурства и имам ангажименти които са плаващи но [u:gtv9bs75] по принцип[/u:gtv9bs75] след 9 и 30 вечерта съм на линия всеки ден, а ако нямам нищо друго като задължение - след 7 вечерта.

02 Ян 2016 13:36
Lachdanan
Таласъм
Таласъм
Скрий Още
Получени "Благодаря": 10
Heartstone #111428
След 18:00, без четвъртък, съм готов да ме биете, като прани гащи на турнира.

Ще уточним ли някакви правила? Обявени колоди, бан на противников клас, таван на стойност на колодата?

Уейн поискал от мен извинение. Аз предлагам да му дам удовлетворение.

02 Ян 2016 13:47
Monevwww's Avatar
Monevwww
Изпеченият крадец
Изпеченият крадец
Скрий Още
Получени "Благодаря": 797
Heartstone #111429
Ще ме карате и аз да се включа за спорта...а я бях зарязал тази игра. Предпочитам вечер след 21:00 часа

02 Ян 2016 14:28
Wukong
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Heartstone #111431
Правилата ги решете вие - аз имам карти за всякакви декове.
Принципно на турнирите играят с 3 класа с два вариант - или трябва да победиш и с трите по веднъж минимум на клас или трябва да загубиш и с трите за да загубиш мача.
В първия вариант веднага след победа победителя трябва да си смени дека и така докато не победи и с трите
във втория вариант загубилия си сменя дека а победителя може да играе и с трите си дека.

13 Ян 2016 17:03
ringlas's Avatar
ringlas
Поддръжка
Поддръжка
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1057
Heartstone #111749

SatanicSlayer писа: писа:
...
Онлайн варианта не вярвам, че ще се наложи сериозно. Близърд ще бъдат на плюс от цялата ситуация, тъй като няма да дават кинти за направата на хартийки, които да се купуват от хората, защото сега хората ще си ги купуват за същите пари, но в онлайн вариант.
Просто когато имаш Меджик дъ Гедъринг и Ю Ги О на пазара е много трудно да се наложиш или да предложиш нещо ново на играчите на този тип игри.

Но пък онлайн ще трябва да се пребори с конкуренцията на Меджик дъ Гедъринг Онлайн... Времето ще покаже дали ще успеят или не.

Просто ми стана интересно, че попаднах на това старо мнение на Танер! Времето показа, че това беше най-добрият възможен ход, който Blizzard направиха :-)

Компютърни и мобилни книги-игри от Прайм Геймс

03 Фев 2016 08:02
Wukong
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Heartstone #112515
Големи новини - цепят играта на два формата - в Стандарт формата отпадат всички карти от Наксрамас и Гоблинс енд Гномс - кой ебал ебал. Ще има и формат със всички карти но ГнГ карти не могат да се купоуват вече - само може да се крафтват.
Трябва да се мислят декове без Sludge Belcher, Loatheb, Mad Scientist, Piloted Shredder, Healbot, Dead's Bite, Dr. Boom, Zombie Chow, Muster for Battle, Quartermaster, Shielded Minibot, Implosion, Dark Bomb, Haunted Creeper, Shade of Naxramas, Nerubian Egg, Sharp Oil, Voidcaller, Mechwarper, Unstable portal, Webspinner, Glaivezooka, Flame cannon, Snowchugger, Goblin blastmage, Echo of mediv, Coghammer, Lightbomb, Volgin, Cracle, MalGanis !!!, Anoy a tron, Explosive sheep, Spider Tank, Kezan Mystic!!!, Fel Reaver , Deadlord.

Jebem ти метата която ще се получи - най вероятно ще изплува някакво извращение от рода на патрона.

Ще има и нов експанд март или април но никой не знае какви са картите там и какво ще шейкнат.

A както са го замислили - демек искат да вкарваш сериозен кеш- следващата година ще отпаднат Блекрок, Турнамента и лигата като карти.

И не на последно място добавят по 18 слота за декове - крайно време беше.

03 Фев 2016 08:27
SatanicSlayer's Avatar
SatanicSlayer
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 187
Heartstone #112516
Много добри новини.

Избери своето приключение

03 Фев 2016 09:17
Лисичков's Avatar
Лисичков
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Получени "Благодаря": 87
Heartstone #112517
Това беше ясно и го предвидих, че ще се случи. :grin: Все пак, не откриват топлата вода Близрадите. Но най- значимото е следното изказване:

We’ve worked hard to pave the way for Standard, and we’re really excited about all the great things this new format will bring to Hearthstone: fresher gameplay, more impactful expansions, and—since Standard will become the official format of the Hearthstone Championship Tour—an even more exciting competitive scene. All in all, we believe that Standard will end up being the most fun way to enjoy Hearthstone.
us.battle.net/hearthstone/en/blo ... y-2-2-2016

Лично аз не вярвам да играя нещо различно от т. нар. формат WIld. :-) На практика той ще бъде и по- евтиният формат и всеки ще може да си има pet deck, който винаги да е актуален, без да налива пари в нови карти.

We Are Motörhead And We Play Rock & Roll!

03 Фев 2016 14:26
Rahvin's Avatar
Rahvin
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Получени "Благодаря": 594
Heartstone #112519
На мен ми харесва идеята доста. Игра без досадния доктор бум просто класика....

Във време, когато родният ни книжен пазар е узурпиран от пълчища бездарни занаятчии, готови на всичко, за да задоволят и най-ниските масови вкусове, Той не грачи в...

03 Фев 2016 17:27
Lachdanan
Таласъм
Таласъм
Скрий Още
Heartstone #112523

Wukong писа: писа:
Jebem ти метата която ще се получи - най вероятно ще изплува някакво извращение от рода на патрона.

Нищо няма да се промени. Просто новият експанжън ще докара нов Piloted Shreder и нов Unstable Portal и дивотията с рандъм ефектите ще си продължи по старому.

03 Фев 2016 21:07
Wukong
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Heartstone #112526
Как нищо няма да се промени - половината карти които съм изброил са не просто ОП универсалки като шредера и доктора а фундаментални теч карти за дековете си.

А с новата система просто обезмислят всякакво крафтване за събиране на колекция.

03 Фев 2016 21:27
Лисичков's Avatar
Лисичков
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Получени "Благодаря": 87
Heartstone #112529

А с новата система просто обезмислят всякакво крафтване за събиране на колекция.

Е, защо пък? Винаги можеш да играеш неротиращия формат и да си събираш карти за него.

We Are Motörhead And We Play Rock & Roll!

03 Фев 2016 22:39
Lachdanan
Таласъм
Таласъм
Скрий Още
Heartstone #112535

Как нищо няма да се промени - половината карти които съм изброил са не просто ОП универсалки като шредера и доктора а фундаментални теч карти за дековете си.

Фундаменталния... теч? като нищо може да се запази, ако новият експанжън предложи съответните замени. Според мен точно това ще стане.

Само дето миналата седмица крафтнах Мал'Ганис :lol:

04 Фев 2016 00:38
Wukong
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Heartstone #112548
Да фудаментални са карти като mad scientist и healbota за някои декове - не виждам как ще ги заменят ей така от нищото. Архетипа на мек мейджа изчезва както и всички врътки със спеър партовете. Роуга в досегашния си шампионски вариант както и мил роуга изчезва и остават само ташак дековете единия от които е сериозно под въпрос с липсата на ейцето. Зуу лока изчезва преди да беше успял да се съвземе - не и без половината си карти. Оригинален дек като ехо мейджа изчезва- яко рандъм темпо поне още една година ще гледаме. Фрийз мейджа - без mad scientist е сериозно под въпрос защото шанса да изтелиш жизнено важния секрет намаля двойно. Патрон уорира го доубиха да не се мъчи като му вземат вече и Брадвата. Агро друида - довиждане.

Не знам какво ще измислят с новия екпанд но явно досегашните декове просто няма да се играят .

• 1
  • ...
  • 43
  • 44
  • 45
  • ...
  • 47
  • 1
  • 43
  • 44
  • 45
  • 47
Форум
/
ОБЩИ ФОРУМИ
/
Общи приказки
/
PC игри и конзолни
/
Heartstone
Time to create page: 0.089 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• САЩ`94 (5 Мнения)
    • в Нови книги-игри / Други нови книги-игри
    • от Efix7
    • Today 09:15
    • Ледено Безмълвие (18 Мнения)
    • в За заглавията от първата вълна / Върджил Дриймънд
    • от Вилорп
    • Yesterday 12:35
    • Форумна среща - 14 ноември, петък, в бирария Донду... (7 Мнения)
    • в Събития, конкурси и инициативи / Форумни срещи
    • от Branimer
    • Yesterday 10:39

За контакти

Knigi-Igri.BG

info@knigi-igri.bg

Общи условия на ползване

Декларация за поверителност