0-0 |
|
2 | 9.5% |
1-2 |
|
Няма гласували | 0% |
3-4 |
|
Няма гласували | 0% |
5-6 |
|
2 | 9.5% |
7-8 |
|
3 | 14.3% |
9-10 |
|
5 | 23.8% |
11-12 |
|
4 | 19% |
13-14 |
|
Няма гласували | 0% |
15 и повече |
|
5 | 23.8% |
Общ брой гласували: 21 ( Леден Дракон, dechoto, Yann Gamgee, halboff, the_arsonist ) See more
Асен, zebra, Monevwww, ThufirHawat, Ал Торо, Nedelcho Bogdanov, Вилорп, Stayfun, Efix7, Der, George-AL, lordbulb, kiril_ps, sycamore_bright, ze BG, Rahvin
|
|||
Само регистрирани членове могат да участват в тази анкета |
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Е, от друга страна, хората в момента имат повече време за четене !
През 98ма може да се провери колко КИ са издадени и колко след две години. Многото издания невинаги могат да бъдат атестат за ЖИВОТ (stamina) на жанра.Предвид, че по Коледа ще излязат между 3 и 6 издания, може даже да се получи рекордна година, напук на Covid и анализите за смъртта на жанра, които четохме по-рано тук.
През 98ма може да се провери колко КИ са издадени и колко след две години. Многото издания невинаги могат да бъдат атестат за ЖИВОТ (stamina) на жанра.Предвид, че по Коледа ще излязат между 3 и 6 издания, може даже да се получи рекордна година, напук на Covid и анализите за смъртта на жанра, които четохме по-рано тук.
Пак ще повторя, не липсата на КИ е причина за залеза (не използвам думата смърт), а липсата на интерес или както Богданов казва - безинтересът към излизащото.
Познавам един Дилян, диляна не я зная... За пари хората правят пролапси, но въпроса е не за колко, а защо изобщо го правиш. Ако се гордееш с това и го можеш прави. Напиши, бъди адекватен и ще ти дам някой лев за КИ ако е добра, ако не е в Привание Герой винаги ще намериш някоя страничка и за тебе.Рахвине, аз не съм Торо и сигур затуй ми не стига акъла да разбера какво казваш. Ся секи си избира вариантите в живота, ако те не изберат него. Ма понеж гледам, че ги цакаш яко нещата от живота, или те тебе и фърляш лафове за 60 процента, па и с Диляна си гъст, дай и аз да намажа от тая работа бе брат. Айде тия кинти от Острова земи ги сподели с нас, простолюдието. Начи за 60 процента ще ти напиша и халтура и трилър шедьовъринг ала завръщане за 3 минути в бъдещото, в оная София дето няма да бъде. Ся там с Уейн правихте нещо, ама не се отказвай. И ние пушиме цигари Кент и ядем бонбонки Тик Так. Ти за мене, аз за тебе и ше има за всички. Нъл тъй?
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas