Бих гласувал винаги, независимо от правилата/организатора. |
|
5 | 29.4% |
Гласувах заради промяната в правила. |
|
Няма гласували | 0% |
Гласувах заради организатора. |
|
4 | 23.5% |
Гласувах, въпреки че не бях съгласен с част от правилата. |
|
4 | 23.5% |
Не гласувах заради правилата. |
|
2 | 11.8% |
Не гласувах заради организатора. |
|
Няма гласували | 0% |
Не гласувах, защото изпуснах сроковете. |
|
Няма гласували | 0% |
Не ме вълнува Пъстра Никса. |
|
2 | 11.8% |
Общ брой гласували: 17 ( Леден Дракон, Stayfun, dechoto, Coblin, psicho_lg ) See more
Sando, Лисичков, comics_ross, George-AL, the_arsonist, ringlas, kiril_ps, Efix7, gbm, zebra, Shin, Ал Торо
|
|||
Само регистрирани членове могат да участват в тази анкета |
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Ако говорехме за свободен пазар, в който да има хляб за поне стотина художници, които да се конкурират за поръчки с родни и чужди участници - тогава да, фаворизирането на една група за сметка на друга би убило конкуренцията. Но пазарът на книги-игри не е такъв. Сдружение "Книги-игри" не е Пиксар да прави милиони печалба и да има стотици кандидати за едно място на аниматор. Такава конкуренция от учебник по икономика за илюстриране на книги-игри няма.смятам че така се убива конкуренцията
Някога опитвал ли си да се свържеш с автор на стокови илюстрации?За художника да се казва, че не знаем нищо освен името му ми се струва пресилено
Това сериозно ли го предлагаш като алтернатива на настоящия конкурс или се бъзикаш нещо, щото аз честно се чудя?П.С. така както го виждам аз има две решения - или правим конкурс, който да се равнява по Оскарите, и тогава участват хора от цял свят ( даже Оскарите имат най-добър чуждоезичен филм)
Не знам какво означава глаголът „айкам“ но не мога да си оставя каруцата в калта - един път в живота се пада да организираш Пъстра Никса.Също така не ми харесва, че организатора обикаляше да айка хората да гласуват
Това, че сега нямаше размествания по челните места, не прави втория кръг излишен. Да нямаме финал е все едно при леката атлетика да раздадат медалите на база на резултатите от полуфиналните серии.6. Ул, то па второто не било балотаж. Значи напълно излишен втори кръг.
Да, точно това ми беше идеята, но за краткост и яснота го формулирах „български“, тъй като двете категории (български и поръчкови/ не стокови) съвпадаха напълно. Също нямам против чуждестранни артисти в конкурса, стига само да бъдат наети от някой наш издател и да са изпълнявали поръчката/те му, както са го правили българските. Един вид, да ги поставим при равни условия.3. Харесва ми, че не се гласува за стокови илюстрации ако това се има предвид. Иначе ако е дело на художник, който не е българин, не виждам пречка.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas