Получени "Благодаря": 636
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
спатията малко ме затруднявашеТи трябваше да видиш символите от оригиналната версия. Трябваше да имаш уменията на Пепи Станимиров, че да си ги прерисуваш в дневника.
![]()
И аз бях в подобна ситуация, но от една от мисиите успях да взема 2 престиж и това, заедно с една друга подробност ме спаси от неуспех и започване отначало.Бях останал с 1 точка репутация, 1 жълтица и един жив герой.
Убеждавам се, че книгата е ужасно линейна.
Брех, това звучи правдоподобно. Може би е дори един от най-кратките пътища.Направо ще си пусна моето изиграване:
Внимание: Споилер! [ Click to expand ] [ Click to hide ]Наемам Паметливия за Замъка на графа, като му давам медальонче - 0 пари
Взимам Череп и мисия Тресавище
Забравям мисия тресавище =)
Наемам Сладкодумния за баба Яга 0 пари
печеля мисия пещера
Наемам Паметливия за пещерата - 0 пари
Взимама кутията на пандора и Тресавище
отварям кутията
Пращам Паметливия в тресавището - 0 пари
той сгъва
Пращам Сладкодумния при в тресавището - 5 пари
Печеля Сърцето и път през тресавището
Пращам легендарния в Сърцето
Финито.
Както казах предстой разцъкване.
В моето издание Вещицата е налична от самото начало, Кръстоносеца се отключва по-късно.Явно моята книжка е дефектна - изобщо нямам вещица в началото, нито кръстоносец нито знам как се отключват.
Спокойния райнон ми го отключва с условие да имам 3 репутация. 1 вземам от местните със специалност дипломат, но за другите 2 се плаща минимум минмум 10 жълтици и след като наема разбийника или желязната ръка за съответните им мисии увисвам без пари.
Да. И това е много ценно откритие,тъй като наемниците не са герои значи ли това, че може да изпратиш 3 пъти подред наемници
Дааааа.Наемате ли обикновени приключенци? Защото за мен това е ключът за палатката
![]()
Маниак!Та тука да си сложа бест преминаването:
Книги-игри в България, 1991–днес
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas