Непознат вирус само за ден превръща София в град, пълен с безмозъчни и свирепи ЗОМБИТА! Само с хладнокръвна и безпогрешна преценка ще можеш да преживееш „Зомбокалипсис в мола“!
"Зарево над Кордоба" ще те пренесе в XIII век, за да влезеш в ролята на младия българин Ахрин. Ще трябва да проявиш храброст и героизъм, за да изпълниш важната и опасна мисия, на която си изпратен от цар Иван Асен II и да се измъкнеш благополучно от обсадената перла на Андалусия.
Влез в кожата на лоялния Мандрейк, ефрейтор от Градската стража на град Мрак! Случайно натъкнал се на коварен заговор срещу обсадения от узурпатора Непокор мегаполис, той ще се нуждае от цялата си хитрост и кураж, за да предотврати „Падението на Мрак“!
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Щото си знаем "матриала".
![]()
Ем... ма то това не е фикшън.... Непознат вирус само за ден превръща София в град, пълен с безмозъчни и свирепи ЗОМБИТА...
Лейдрин обясни, че има други планове за своя разказ и че не е готов в момента за представяне пред широката публика. С малко търпение, ще можеш да видишш преработения Хуаранг и Кумихо като част от "Хуаранг и Кралицата Демон", надяваме се през 2013г.Какво стана с "Хуаранг и Кумихо"? Искаше ми се да прочета преработената версия на хартиен носител. Изненадан съм, че ще видим "Падението на Мрак" вместо "Предание за Мрак" - отлична новина и признание за автора, макар и закъсняло с оглед на събитията.
Брой 1 на списанието, разказът Поробената Принцеса е техен, градскиВейл и Келдън нищо не ми говорят, някой ще може ли да ме осветли.
Надявам се в "Падането..." да има нов елемент и в началото (разследването), защото иначе направо ще се прескочи от челите го.
Щото си знаем "матриала".
![]()
ЗомбОкалипсис звучи по-дебилно (в случая добре).
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas