Играта допуска определено тунинговане за вашите вкусове и ситуация, включително игра без зарове.Въведението зомбира доста
Аз лично намирам дайспул система за излишна в разказ-игра, както и изобщо хвърляне на зарчета. Освен ако не са някакви специални зарчета, които се продават заедно с книгата и предизвикват "ууу, шайни" ефект.
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Според мен пък тези наименования са кратки и удобни, но не съм обяснявал чрез тях, тъй като не всеки ги знае. Зарчета на страничките и таблица с числа няма да има, защото няма да са потребни - "Зарево на Кордоба" също е на dice pool система и при двата разказа често хвърляш различен брой зарове.Табличка със случайни числа или зарчета по страниците ще има ли?
Иначе леко съм подразнен, че на зарчето му казват д6, а на проверка на успехите, дайс пул.
Как точно сте кръстили в книгата заровете?
По английската система и сте написали д6?
Или сте го превели на български и се казва з6?
Викаме им просто "зарове", при което се подразбира (особено в БГ), че става дума за шестстенни.Как точно сте кръстили в книгата заровете?
По английската система и сте написали д6?
Или сте го превели на български и се казва з6?
Само аз ли съм разочарован от въведението на Зомбокалипсиса...
Мен лично самоиронията с "Дракона" ми хареса.Зачетох въведението току що и... нарочно ли е направено да звучи толкова наивно?
По това време още никой не подозираше какви последствия щеше да даде тази ваксина по-късно и какви мутации щяха да последват в „умъртвените” вируси.
По това време още никой не подозираше какви последствия щеше да даде тази ваксина по-късно и какви мутации щяха да последват в „умъртвените” вируси.
Оттук така се подразбира.
Самоиронията с Дракона не се е получила. Поне при мен не сработи. Дори някои фенове могат да не разберат закачката с "шибания Джордж Р.Р. Мартин". Все едно чета нещо насила сложено там, не че трябва, а просто за да го има. Съществуват далеч по-интелигентни начини, да се направи самореклама, която така да се вмъкне, все едно е част от сюжета, или да бъде фон на наистина запомняща се сцена.
Щото си знаем "матриала".
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas