Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
+1За мен това е най-доброто произведение в сборника.
Не ме интересува, защо българите са там, след като историята е добра, екшънът е на много високо ниво, а битките... За тях изписах каквото мога в предварителната тема.
Имам само един въпрос към авторите.
Какво става с войниците, които не изпращаме към кораба?
Лека прилика усетих малко с Битката за Америка заради кораба и Синът на Пустинята-Харун и Шеила-което не пре4и поредния арабин да се казва така,но е супер като цяло :clap:
Ако си не им казал да чакат мрът като плъхове нейде по улиците на града. Ако си им наредил да чакат кибичат в казармите и имаш възможност да ги вземеш с теб. Ако не ги вземеш организират малка бандитска шайка която вилнее следващите няколко години из околността. Страшинката - Кубрат войвода раздува дружината до почти 200 души. В крайна сметка са обкръжени и разбити от редовна военна част на кастилците на връх Торо пет години след описаните в разказа събития. Кубрат така и не е намерен сред мъртвите, а и нещо не се чува повече за него.
Официално се обявявам това да е един от разказите в ПГ 3.Вилорп, обещавам ти бонус разказ за точно тези пичове някой ден. Специално за теб. Ей така за идеята някой от второстепенните герои да каже "Абе те май ни зарязаха тука..." и да видим какво ще стане тогава.
Ако не ги вземеш организират малка бандитска шайка която вилнее следващите няколко години из околността. Страшинката - Кубрат войвода раздува дружината до почти 200 души. В крайна сметка са обкръжени и разбити от редовна военна част на кастилците на връх Торо пет години след описаните в разказа събития. Кубрат така и не е намерен сред мъртвите, а и нещо не се чува повече за него.
Да системата е базирана на шанса, но има екипировка в играта и умения, които доста улесняват биткитеИзиграх я и завърших с оценка за съобразителност 4 и за чест 0. Хареса ми, но ролята на шанса в битките е голяма. Играх с Умение 5 и Живот 9, но след лош зар умрях още в началото, та я изиграх до края без зарове.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas