• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
Книги-игри
/
Нови книги-игри
/
Сдружение книги-игри
/
Призвание Герой
/
Ревюта на "Призвание Герой" (NO spoilers)

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
08 Мар 2013 19:53
psicho_lg's Avatar
psicho_lg
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Получени "Благодаря": 219
Ревюта на "Призвание Герой" (NO spoilers) #69260
Корицата още преди казах че не ми харесва-някви шарени същества,които май трябва да са зомбита.Иначе обема си го бива макар че надробен на три не дава такава продължителна игра,както ако беше цяла книга,ама нали все пак е сборник така че да не мрънкам :) ,хартията е дебела,което за мен е позитив.Няма номерация на страниците,което ме дразни,но повече ме дразнят тия триъгълничета,ромбчета и темподобни глупости,явно на Торо му харесват,ама си е по добре препратките да са с думи.Интервюто с майкъл е хубав бонус за старите кучета.

Зомбокалипсис-може да се каже че ми хареса,най-вече защото подходих негативно към него заради зомбитата и заровете,които не харесвам в еднаква степен.Оказа се обаче че разказа е лек и приятен,а и не ми се наложи да мяткам много зарове/щото е твърде къс/.Като казах къс тъкмо ми стана интересно и то взе че свърши.Обема е малък и да се натоварва с различни герои за изиграване просто е излишно.Изиграх го със себе си и ми се стори адски лесен,е извадих късмет накрая на паркинга като метнах шестица и се измъкнах.Оттам се сещам че недоумявам,защо са тези големи разлики в оценките за шофиране излиза че ако не си абсолютен маниак на тема коли оценката ти пада главоломно.Надявам се в следващата част героите да са по малко и да има повече игра.В разказа има доста продуктово позициониране,както е модерно да се казва напоследък надявам се фирмите да са дали някой и друг лев на автора.

Кордоба-Сюжета пак е много спорен макарче има голямо подобрение в сравнение шляещата се из вражи земи арабска принцеса.Системата със многото зарове не ми хареса,да не говорим за странните резултати,които се получават при комбинация с разни предмети/е аз избягвах битките и така си спестих нерви/.Като казах избягвах битките правх го не само заради заровете,а затова че си мислех,че трябва да изведа,колкото се може повече от хората си живи от града.Това се оказа грешка накрая излезе че за да взема максимална оценка е трябвало да се правя на рицар с бляскави доспехи,което е меко казано странно.Според мен никой здравомислещ човек няма да рискува живота на хората си ако може да го избегне.
Мрак-за този разказ вече съм се изказвал след конкурс номер 5 така че няма да се впускам в подробности.Версията за сборника е даже подобрена особено ми хареса прелюдията за детството на Непокор.Определено най-доброто произведение от новата вълна

Идеята за продължения на разказите в следващите броеве на сборника е интересна,но доколко е практична е друг въпрос.Едно че излизането на бъдещи броеве е под въпрос,друго че дори да излязат ще са с голям интервал от време.Така някой може да тръгне да чете разказ отсредата и да се откаже.А и завършека на някои произведения ще се отложи с години.Например Кордобата трябват шест разказа само героите да се изкажат,а после вече един/не дай боже всичките/да влязат в града при един или най много два броя на година правете сметка,кога ще свърши тази история.

bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0% ... 0%B0%D0%BD

България над всичко

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

20 Мар 2013 21:52
sycamore_bright's Avatar
sycamore_bright
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 227
Ревюта на "Призвание Герой" (NO spoilers) #70320
knizhnomomiche.blogspot.de/2013/ ... -post.html

20 Мар 2013 23:13
Ал Торо's Avatar
Ал Торо
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 2338
Topic Author
Ревюта на "Призвание Герой" (NO spoilers) #70330
Offtopic:
Е досега толкова обстойно и забавно не ни бяха представяли :)
Mомичето е писало и преди за книгите-игри то все изключително позитивно, определено обича жанра като другите тук. Да я запознаем с Кирчо, а :D ?
Блогът има доста интересни статии - приказките на Колин и "страхотиите" на Бранко в това число.

21 Мар 2013 15:04
Ейдриън Уейн's Avatar
Ейдриън Уейн
User is blocked
User is blocked
Скрий Още
Получени "Благодаря": 84
Ревюта на "Призвание Герой" (NO spoilers) #70432
Да, аз имам удоволствието да сме се виждали наживо по Панаирите, наистина страхотно момиче. :)

Иначе, за Призванието, благодаря, че ми беше пратено специално в Ирландия, много добре ми дойде, точно отначало, като се чувствах като в Сибир, лол.

Като го видях наживо, забравих притесненията си за продажбите му и почнах да смятам, че ще има достатъчен успех. Отделно, че съм силно съпричастен с Питър Вейл и смятам, че мястото на разкази-игри като Кордобата е точно в нормално печатно издание. Даже щяхме да пуснем цяла книга, но си отнема време написването й, така че като стана ясно, че ще заминавам, остана възможността, която осигурява Торо. :) Така и така е на отделни разкази цялата испанска история.

06 Ное 2014 09:41
Branimer's Avatar
Branimer
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 38
Ревюта на "Призвание Герой" (NO spoilers) #98237
Малко нещо и от мен: :-)

chetene.blogspot.com/2014/11/1.html

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Форум
/
Книги-игри
/
Нови книги-игри
/
Сдружение книги-игри
/
Призвание Герой
/
Time to create page: 0.078 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Какво четеш / прочете последно? А как го намираш? (509 Мнения)
    • в Общи приказки / Литература
    • от Count Monte Kristo
    • 20 Юни 2025 09:30
    • Пълен списък книги-игри - Нова Вълна (209 Мнения)
    • в Книги-игри / За книгите-игри
    • от Вилорп
    • 17 Юни 2025 15:20
    • Дигитализирани заглавия (36 Мнения)
    • в Работилница / Дигитализиране
    • от ringlas
    • 16 Юни 2025 21:47

За контакти

Knigi-Igri.BG

info@knigi-igri.bg

Общи условия на ползване

Декларация за поверителност