Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Разбирам, че редактор трудно се осигурява, но мисля, че коректор можеше да се намери за 30-тина странички малък формат, щях да ви намеря аз, ако толкова не можете :/
... Като правите нещо, правете го както трябва.
Иначе браво за усилията, които всички участници са положили.
Обаче нещо ми направи лошо впечатление - двойните спации на много места. Толкова ли не можахте да пуснете търсачката за двойни спации и да ги премахнете?
Освен двойни спации имаше и спация-запетайка-спация или квадратче-спация-спация-избор на кой епизод ще се продължи.
Това може да се напише така:Преброй колко от хората в групата (без Стефи и като броиш и себе си) имат 3 и повече точки Сила. За всеки от тях хвърли по 1 зар. Ако баба ти е в групата, нейният бастун се оказва полезен в ситуацията, така че брой и нея като отговаряща на условието.
Сила 3 (2)
◘ Ако поне два от заровете показват 4 и повече ►Епизод 42
◘ Ако нито един от заровете не показва 4 и повече ►Епизод 52
Вторият вариант е напълно коректен, всичко е предварително обяснено в правилата. Дори е достатъчен за много играчи. Хората, които четат за и разбират от гейм дизайн обаче знаят защо съм избрал първия. Честно казано, не виждам пък какво пречи на някого, дори и да не разбира защо се прави по този начин. Предполагам мислиш, че е недомислица от наша страна - не е, игровият текст е внимателно премислен и пренаписван много пъти и неслучайно е такъв. А че може да не е перфектен е факт. Ако знаех, че всичките читатели на книгата имат IQ на SatanicSlayer или по-високо, че са в тази възрастова група или че са добре запознати с игрите, щях да го направя по другия начин, но всъщност знам точно обратното - книгата трябва да е разбираема за всякакви хора.Сила 3 (2)*
* Стефи не участва в тази проверка
◘ При успех ►Епизод 42
◘ При неуспех ►Епизод 52
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas