За фен на зомбитата смея да твърдя че съм от тази малка частИсторията е планувана в четири части, за момента ще се фокусирам върху Котарака, защото Зомбокалипсиса е много сегментиран и се харесва на малка част от хората. Иначе често си нахвърлям записки за сцени за продълженията, не съм го зарязал като проект.
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Втората част е "Зомбокалипсис: по улиците". Измислени са доста сцени от нея, но в момента ми е съмнително да продъжла с поредицата, стилът е тясно таргетиран и въпреки че се хареса наистина много от хората, на които трябваше да се хареса, други пък останаха доста разочаровани.Въобще нито за момент не скучах. Но имам една конкретна забележка - защо трябваше действието да се развива в МОЛ?
А защо не и героят да бяга гонен от ужасяващите тълпи демонични изчадия из цяла София? Знам че в затворено помещение е по-лесно, но дай повече мащаб на действието.
Разбира се, че вярвам, книгата е писана по действителен случай, само съм сменил имената.Имам и конкретен въпрос към теб, Торо. Вярваш ли в съществуването на подобни демонични създания като зомбитата? Наскоро имах разговор с един католически свещеник точно пред портите на Сикстинската капела. Той ми довери, че в архивите на Ватикана се пазели, подчертавам, "ясни и необорими доказателства", че зомбита са съществували в древността. Според него те са проникнали в южната част на Европа по време на Великото преселение на народите и са били отделно племе също като германите, готите, осготите, вандалите и прочие други езичници.
Не знам как да тълкувам думите му. Останох леко озадачен, но не искам да влизам в подобен диспут. Какво мислиш ти по този въпрос?
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas