Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
от Mindcrime » Юли 9th, 2013, 7:53 pm
Bloucester:
Разказът ще бъде ли свързан по някакъв начин с книгата-игра или е изненада?
Разказът ще бъде със същите герои, ще бъде написан в сегашно време трето лице и ще дава доста добра представа за това, което ще намерите в книгата след време.
Системата на игра ще бъде опростена, Дневникът ще е значимо по-малък и няма да бъдат приложени повечето от номерата за преиграваемост, към които прибягвам в книгата. Например, героите ще притежават по-малко качества, изборът на възможни качества също ще бъде силно стеснен. Но развиването на ситуациите в епизоди, свободата и логичността на изборите, прибягването до шанс - всички тези неща ще са същите като в книгата.
Може би защото напоследък ми харесват единствено сериали, и защото повечето книги, с които изкарвам приятно също приличат на сериали, и системата, която измислих за моята история, е подходяща за сериал. Книгата ще ви запознае по-подробно с героите, но системата с леко опростяване или видоизменяне е подходяща за добавяне на разкази или други книги. Не е защото имам намерение да пиша още неща, а защото като се напъвах да мисля, дълго време не оставах доволен.
Старая се много за този разказ, защото искам да видя реакция. И, разбира се, след като поизлязох от дупката, силно вярвам, че реакции задължително ще има и те ще са в огромната си част положителни. Връщам се, макар и за малко... но с много!
Майкъл звучи много жив, докато си говори за проектите! :clap: Дано по-скоро идва второто "Призвание", че от последния филм на Джеки Чан не ми се е случвало да чакам нещо с такова нетърпение!от Mindcrime » Юли 9th, 2013, 7:53 pm
Връщам се, макар и за малко... но с много!
Едит: Може би все още не мога да преживея, че няма да може да се играе със стриптизьорката.
www.legacyofkreya.com/bg/otnovo-zaedno
Да, хубава КИ, но явно си забравил няколко доста пикантни момента.Мисля, че бях добър в Пробивът, а там нямаше нищо скандално.
Да, хубава КИ, но явно си забравил няколко доста пикантни момента.Мисля, че бях добър в Пробивът, а там нямаше нищо скандално.
1. Дани си съчинява нещо и изобщо не осъзнава, че обяснява на приятелката си как проверявал бюста на някаква фенка, защото бил много хубав и просто нямало как да не е силиконов.
2. При една запивка, заварваш един от членовете на бандата да се натиска с гаджето на друг.
3. Както споменах вече в предната точка - много алкохол.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas