Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
От Кухнята: Тази част исках да я оставим като онлайн добавка или поне да направим механика да не може да се изпълнява при първо изиграване, но Спасимир си я обичаше прекалено много за да я закачаме, затова я оставихме в първоначално планувания вид.Харесах си Фик, тръгнах да превземем без голям екипаж някаква бяла крепост и... до там бях. Малко ми е странно, че можеш да зарежеш основната идея на приключението по такъв начин.
Страшно е весела книгата. Чета си епизодите разбъркано, само заради лафовете.
Демиджа ми беше към 30 точки, а се искат 60. Не взривих кораба - дожаля ми, а и още имах надежди, че ще търся Дракон.
Успях, победих, велик съм!
Май...
...
Минуси:
- Е па системата е тромава - всички тегла можеха да се намалят с една нула, мотането по картата някой път е адски оплетено, а проверките за кодови думи някой път са ужасно тегави. Също така бонусът от гребците е много заплетена работа, а при първия залп със стрели можеш да наспамиш спокойно 25+ щета на противника.
- На определени епизоди изборите бяха... представени лошо.
- Краят е... леко нелогичен за добрия играч. Завърших с близо 20 точки здравина, а корабът ми се разпада на парчета.
Любими моменти "Къде зимуват раците?", Защитник на Нерея и играта на прескок.
Най-неприятни моменти - края.
Разиграх, играта няколко пъти.
Орингинално, приятно четливо.
Много ми харесаха:
...
- постиженията!!!!!!
Не ми хареса:
- имаше един неприятен момент в прехода на картата, който беше доста объркващ (високите проходи нещо си, ако не се лъжа някъде между 111, 112 епизод). На по-младите и неразбиращи хора може да им скапе играта.
- някак си не разбрах във финалната битка как можеш да направиш 60 щети само с 20 хуаранга екипаж и код "вино". Пробвах го няколко пъти, но ми се видя невъзможно. Като цяло можеше да бъде малко по-пълна някак си...
- много е лесно да излъжеш играта, забиваш в един квадрат и чакаш докато дойде Дракон (поне в Лагера беше така). Не че е такъв голям минус но просто чисто перфекционистко ме дразни![]()
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas