Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Писано е: "който има, нему ще се даде и ще му се преумножи; а който няма, и това, що има, ще му се отнеме"
Ами, предимно проблем ми бяха проходите и огромните указания за изборите.
За финала - няколко отделни финала щяха да са бонус, ако трябва да съм честен.
Като цяло, трябва да призная, че сандбокс елементите на разказа го правят доста тежък. При толкова кондишънинги на зоните, аз бих използвал плаващи кодировки - предполагам щеше да спести 1000-2000 думи само от "ако имаш КД "Х" мини на УУУ."
Или, щях да направя разказа по-линеен
Смяташ ли че би било добре да не може да чакаш дракона на пусия?
Първо благодаря за ревюто, оценявам че си си направил труда и да пишеш след като си прочел, това винаги помага.
Дали имаш време и желание да ми кажеш по-подробно за някой неща, римерно за сила или за това на кой от двата финала попадна (крепостта или яйцето)?
Също така ако този свят ти харесва вероятно си чел Полета на Грифона?
Ами на едно драконова яйце попаднах. Като се замисля, може би ми се струва претупано и заради цялостния ход на играта. Явно съм очаквал, че ще се наложи повече обикаляне за да намеря Дракон и да се сбием, но след няколко хода се ориентирах и после нещата се случиха някак много бързо...
Стила ли имаш предвид или сила? Ако е стила, не съм спец за да кажа много, но и на мен (както и в едно ревю в нета) ми направи неприятно впечатление онзи епизод с избитото село. Просто стоеше... хм... ами разбалансирано. Все едно, че пишеш по един начин текста и изведнъж гигантска промяна. Това имах предвид... А и честно казано този тип хумор на моменти ми идва в повече и спира да е смешен, може би би могъл да е в по-премерена доза.
И накрая- естествено, че съм чел Полета на Грифона. Даже ми е любима, въпреки че съм позабравил детайлите. След четенето на твоя разказ все се каня да я изчета пак.
Re: Ревюта и впечатления от брой 2 на "Призвание герой"
Това че си чел полета обяснява защо си намерил яйцето =)
Наистина разностилието (селския епизод) явно не ми се отдава та ще го избягвам за в бъдеще благодаря.
Полетът на гирфона я имаме дигитализирана с хипер линкове в каталога и в разедел дигитализация.
На пусия ли застана да чакаш дракона и ако да дали би успял да го победиш ако кодовата тума от пусията която взимаш беше вино*, а не пиво?
Бих те приканил и когато имаш време да опиташ да превземеш бялата крепост, което те вкарва в друг времеви крачол различен то този в полета на грифона. Ако я превземеш де.
*вино не ти дава право на предварителни маневри защото хуарангите ти са зир-пияни.
Ами не го чаках, обикалях да го търся, но май и на други места е можело да го изчакам
А Полетът си го имам аз... Все пак ми липсват 3 книги за пълна колекция
Тези дни се надявам да успея да отделя време за да преиграя цялата книжка и да разгледам и други възможности.
А иначе... Хм... С вино бях, първия път... И умрях. После само преиграх променяйки оценки и ориентирайки се в началото как да се сдобия с повече паплач и подобрения
Поздрави.
Дааа виното е много коварна работа =)
А дали мога да копирам кореспонденцията в коментарите?
Можеш. За мен няма никакъв проблем. Все пак имай предвид, че това са набързо нахвърляни мисли след дефакто едно изиграване на книгата.
Значи ще чакам и нещо по-обстойно след допълнителните преигравки =)
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas