Получени "Благодаря": 183
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
От всичко изписано по темата има и полза, обаче.
Най-сетне реших какво ще пиша за ПГ3. И да, ще има мащабна битка, както и един-два скирмиша. Ще е в Света на Диего ди Савар (челите разказите от последния конкурс знаят за какво става дума) и ще ви скъсам д-тата от зор да победите![]()
Отворен съм за сериозни предложения. Нещо малко, не повече от 100 епизода, повече едва ли бих могъл. Например голяма битка, в която да можеш да си избереш от коя страна да играеш.Заедно със Сикамор можем да се наемем с конните стрелци, например.
Аз го бях прочел до към половината. Това, което прочетох тогава, ми хареса.От всичко изписано по темата има и полза, обаче.
Най-сетне реших какво ще пиша за ПГ3. И да, ще има мащабна битка, както и един-два скирмиша. Ще е в Света на Диего ди Савар (челите разказите от последния конкурс знаят за какво става дума) и ще ви скъсам д-тата от зор да победите![]()
Ако не се лъжа, не. В епизод 106 се споменава само, че "нападат по-слабите и незащитени кервани, пътуващи между Западния и Източния ръб."Хм, а някъде в играта споменава ли се приблизителен брой на степната конница, или аз съм тотално разсеян?
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas