Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Внимание: Споилер! [ Click to expand ] [ Click to hide ]Как се радвам,че във всяка КИ избирам ловкост,понеже в Кладенецът това е най-важното.Ако я нямаш-си заминаваш
Е то там има 1 милион капани,а без ловкост.......не ми се говори
Като дебют "Кладенецът" е съизмерим с "Господарят на душите".
Като дебют "Кладенецът" е съизмерим с "Господарят на душите".
Това... хм, не знам как да го тълкувам
Някъде бях писал за нея. Ужасна не толкова сама по себе си, колкото поради факта, че уж е гледана и редактирана от "опитен" автор... Има много за довършване и оправяне, иначе идеята си е с потенциал.
Ако беше излязла по времето на "Изпитанието" и "Господаря на мрака" сигурно нямаше да прави такова (лошо) впечатление.
Първото, което прочитам от новия сборник. С две думи- много приятен. Определено Бранимир Събев и изминал дълъг път от "Хоро от гарвани". Книгата се чете леко, приятна е като стил. Може би 1-2 неща в сюжета не ми прозвучаха убедително, а и гаргойлът наистина не беше на място, но без да дразнят прекалено. Стори ми се доста лесна и не ме предразположи към преиграване, но после си дадох сметка, че съм намерил пушката + изборът на ловкост и психика, което явно е направило играта нататък доста лека.
Липсва мащаб, както що се отнася до обема, така и в насока развиване на историята в детайли, но като за разказ, определено ми допадна много.
Разказът ще го изиграя няколко пъти, за да видя какво зло си скрил в разклоненията, които не съм посетил. Наистина страшно много се дразня на българските имена, а сегиз-тогиз ми преля чашата. Не очаквах "Кладенецът" да е БГ ориентиран. Самодиви, караконджули и хали щяха да ми допаднат. Даже като ме подсещаш направо щяха да ми харесат и сегиз-тогиз ще стои на място, но ми идва "селско" на фона със злодеи като гаргойла, дебелака и всички останали. Искам да се поправя с изказването, че творбата не ми хареса. Тези неща, които споделям ме дразнят и ми развалиха от удоволствието. Дали обаче не си имал план играта да е без уменията?
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas