• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
Книги-игри
/
Нови книги-игри
/
Сдружение книги-игри
/
Призвание Герой
/
Призвание герой 3 - обща тема

• 1
  • 2
  • 3
  • 1
  • 2
  • 3
10 Дек 2014 02:36
Ал Торо's Avatar
Ал Торо
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 2308
Topic Author
Призвание герой 3 - обща тема #99281
Важи и за тук - моля ви да не издавате прекалено много от книгата ако коментирате детайли по разказите или задължително да криете издаващите коментари в Spoiler полета.
Иначе в тази тема сте добре дошли да обсъждате каквото и било за сборника - от цялостно мнение до детайли, коментари по интервюто и т.н. - каквото ви е интересно.

www.legacyofkreya.com/bg/books/p ... -geroi-br3

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

12 Дек 2014 09:11
kiril_ps's Avatar
kiril_ps
Изпеченият крадец
Изпеченият крадец
Скрий Още
Получени "Благодаря": 973
Призвание герой 3 - обща тема #99367
Първи впечатления:
Страхотна корица – зимна, леко мрачна с красиво преобладаващо синьо с тъмни краски и кърваво-червени надписи. Изображението на персонажа и убитото животно вдъхват усещане за тревожност и опасност. Горският фон допринася за обвитата в загадъчност атмосфера.
Докато я разглеждах, се чувствах като малко хлапе, което са му подарили за нова година дългоочакван подарък. Благодаря на художника и дизайнера за чудесната им работа.
Това е най-добрата корица на Призвание герой.
Задната корица – а бре биваше различна рисунка да се сложи (примерно като във Варварският бог, където е взета илюстрация от вътре. В Щурмберг има достатъчно добри такива)
Вътрешните илюстрации на Щурмберг са на много добро ниво. Дневниците са добре.
За съжаление другите две КИ са без добри илюстрации.
Погледнах как започва Кладенецът – направо с думата ЖИВОТ, като според мен е изпуснато да се сложи – Правила на играта.
Прочетох интервюто с Тед Грей – интересно, но твърде, твърде кратичко. Можеше да има повечко въпроси за КИ .
Благодарностите – обширни, споменати са много хора, браво за това. Мисля, че можеше да се споменат нещата на Xsmind за Android, но си е ваша преценка това.

kiril-ps.itch.io/

13 Дек 2014 18:22
Monevwww's Avatar
Monevwww
Изпеченият крадец
Изпеченият крадец
Скрий Още
Получени "Благодаря": 788
Призвание герой 3 - обща тема #99410
Съгласен съм с нещата, които колега kiril_ps като първи впечатления. Да добавя още нещо според мен. Наистина този формат 320 стр (до 350) е най-добър. Харесва ми и тенденцията във всяко ново ПГ да има дебют. (Трябва да направим освен Златна никса за най-добра книга-игра и такава за дебют на годината). Дневниците са хубави, но поне да бъдат в един формат,, на Щурмберг е много малък, на Принцесата е ок, Кладенцът също, но на Щурмберг е в началото, на другите е в края...ако беше самостоятелна книжка няма значение, но в случая мисля, че е по-добре да са под един формат...не че е толкова важно...
Иначе адмирации и благодарности!

13 Дек 2014 21:33
Ал Торо's Avatar
Ал Торо
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 2308
Topic Author
Призвание герой 3 - обща тема #99418
Дневникът на Щурмберг е в началото, защото началото е по-лесно откриваемо от страница 100. Заради същата причина на Кладенеца е в края. Поне така го мислехме, де.

16 Дек 2014 23:34
Monevwww's Avatar
Monevwww
Изпеченият крадец
Изпеченият крадец
Скрий Още
Получени "Благодаря": 788
Призвание герой 3 - обща тема #99572
Като общи впечатления... не знам дали е най-доброто ПГ до момента, но определено е първото, което от 2 прочетени истории минах през всички епизоди, а за третата съм го планирал. ПГ3 ме изненадва приятно и определено надминава очакванията ми! Адмирации за целия екип!

18 Дек 2014 10:28
Oрк
Командос
Командос
Скрий Още
Получени "Благодаря": 2
Призвание герой 3 - обща тема #99616
Изключително силен брой! Не мога да кажа, че съм изненадан от това де. Когато фенове правят нещо за фенове, обикновено нещата се получават добре.
Първия криминален разказ доста ме изненада (не съм чел разните предварителни теми).
Внимание: Споилер! [ Click to expand ] [ Click to hide ]
Не очаквах така да ме завърти ситуацията и накрая увиснах на бесилото.

Следващия път вече знаех кой е виновен и просто за статистиката си го изиграх, обхождайки всичко възможно. Разказа след играта го прочетох на един дъх.

Продължих с приключенията на принцесата, където
набързо без много шум разбрах за бягството с въжето и я измъкнах през покоите на злодея.

Не ми хареса как ми се случиха нещата, сега се каня да я преиграя така, че да има малко повече демидж.

В кладенеца
се метнах въоръжен до зъби с пушка, пистолет, мачете и нож, но пропаднах в една дупка, щото не си носех фенерче. Следващия път вече с фенерче, реших да се кача на тавана в хамбара и открих котарака - отново фейл. Третия път вече я минах успешно, но някак прекалено бързо - утрепах скелета, квазимодо ме хвана и от там при гаргойла и дебелака. Не удовлетвори жаждата за кръв. Сега търся най-дългия път с опция да изтрепя де що има скелети, таласъми, вампири и прочее гадини.

Крайният резултат е - очите ме болят и много ми се спи. Мерси за коледния подарък! :-)

Модерация: Spoiler tags

18 Дек 2014 11:22
Oрк
Командос
Командос
Скрий Още
Призвание герой 3 - обща тема #99620
Сори, не разбрах как да ги слагам тея шашми. Сега ще проуча. Макар, че не издавам кой знае какви подробности :-)
Едит: А разбрах сега как, ама то като цъкаш бърз отговор тея работи не се виждат.

19 Дек 2014 21:37
sarutobu's Avatar
sarutobu
Окото на Бога
Окото на Бога
Скрий Още
Получени "Благодаря": 14
Призвание герой 3 - обща тема #99674
Много ми хареса този брой, определено е най-добрият досега. Корицата наистина грабва. Малко не ми харесва, че като наредя трите сборника един до друг изправени надписите по ръба доста се различават като вид и местоположение, и няма да седи добре в библиотеката.
И трите разказа много ми харесаха. Много съм доволен от високото ниво на литературата. Поробената принцеса има точно такъв вид система, каквато много харесвам - хем е игрова, хем се играе леко и приятно. Кладенецът пък си заслужава самостоятелно разширено издание с по-голям обем и с готини илюстрации тип Димо на гадините. Направо си мечтая за приключение от типа на Тайната на светещия мъх.

26 Дек 2014 14:45
kinez
Нещо, някакво, такова
Нещо, някакво, такова
Скрий Още
Получени "Благодаря": 17
Призвание герой 3 - обща тема #99829
Подпуках 3бр. на Призвание Герой. Пречотох разказа на Бранко - не е лош, но си е само една загрявка към истинска игра. Лесно я минах с живот 9 и време 11. "Щурмберг" е истинско попадение. Много яка криминална история. Страхотен микс между добра литература и игра. Истински книжен куест! Разказа на края също е много добър и обогатява историята! Днес ще прочета и третата история...
Твърдо препоръчвам сборника!

28 Дек 2014 16:21
Branimer's Avatar
Branimer
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 38
Призвание герой 3 - обща тема #99862

kinez писа: писа:
Подпуках 3бр. на Призвание Герой. Пречотох разказа на Бранко - не е лош, но си е само една загрявка към истинска игра. Лесно я минах с живот 9 и време 11. "Щурмберг" е истинско попадение. Много яка криминална история. Страхотен микс между добра литература и игра. Истински книжен куест! Разказа на края също е много добър и обогатява историята! Днес ще прочета и третата история...

Добре дошъл на форума! 8-)

02 Ян 2015 14:09
Branimer's Avatar
Branimer
Автор
Автор
Скрий Още
Призвание герой 3 - обща тема #99923
Сложих Призванието в Гудрийдс, за който ползва и иска да оцени там - www.goodreads.com/book/show/24259619-3

07 Ян 2015 20:54
kinez
Нещо, някакво, такова
Нещо, някакво, такова
Скрий Още
Получени "Благодаря": 17
Призвание герой 3 - обща тема #100047

Branimer писа: писа:

kinez писа: писа:

Добре дошъл на форума! 8-)
Добре заварил!

14 Ян 2015 09:44
Branimer's Avatar
Branimer
Автор
Автор
Скрий Още
Призвание герой 3 - обща тема #100230
Малко ревю на блога ми, ПГ3 и Тихото Училище в едно :P - chetene.blogspot.com/2015/01/3.html

15 Фев 2015 03:05
mu6-more-rock
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Призвание герой 3 - обща тема #101677
Пиша тук ,понеже няма отделна тема и не знам дали трябва да има :-)
Седя си аз тия дни и се радвам на това,че съм Призван като Герой за Трети път и то с Твърди...доспехи :-)
благодаря на главните виновници за това....
та,се чудя: няма ли да е хубаво на твърдите корици да се сложи допълнително за напред и по една-две ленти за отбелязки на страниците(забравих как им се казва),от тия копринените,дето висят.може и надписче да има избродирано на тях...

ПП:..и като съм тръгнал...може и едни моливчета да се измислят като за големи "играчи" :wink:

ТЪРСИ

16 Фев 2015 10:19
Вилорп's Avatar
Вилорп
Premium Member
Premium Member
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1177
Призвание герой 3 - обща тема #101738
Ласе се казват, не е проблем. Избродираните са лек проблем. Молив забравен в книга с твърди корици и натисната/наседната е голям проблем.

Цвят за модериране
Линк към каталога с дигитализирани книги
knigi-igri.bg/forums/digital-gamebooks/4...italni-proizvedeniya - нови книги

• 1
  • 2
  • 3
  • 1
  • 2
  • 3
Форум
/
Книги-игри
/
Нови книги-игри
/
Сдружение книги-игри
/
Призвание Герой
/
Time to create page: 0.075 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Дуел Мечът на самурая VS Проклятието на меча (2 Мнения)
    • в За заглавията от първата вълна / Общи приказки
    • от Radko
    • Today 00:56
    • Уимбълдън (книга-игра за Григор Димитров) (37 Мнения)
    • в Нови книги-игри / Дигитални книги-игри
    • от Ал Торо
    • Yesterday 00:05
    • Токораз Исто? Дали си заслужава? (23 Мнения)
    • в Общи приказки / Литература
    • от Etom
    • 15 Май 2025 11:49

За контакти

Knigi-Igri.BG

info@knigi-igri.bg