Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Станимир купува само биохраникато цяло е доста добра, нестандартна е, само дето цените на хранителните стоки ме накара да се захиля. Много искам да видя как някой ще се изхрани с 4 лева на дена. Аз на икономичен режим, 4-5 лева давам само за ОБЯД, а човек трябва да закусва и вечеря - грубо ги смятам 15 лева. Не може само с консерви да се храните. Да не говрим, че някои от храните писани като нетрайни като кренвирши са пълни с ГМО-та и могат да изкарат страшно дълго време, а полските домати стоят като гумени по седмица-две. но карай да върви - важна е играта.
Понеже работата ми е свързана със заплати, ще трябва да те коригирам. В момента МРЗ е 380 лева БРУТНО, т.е. нетното изражение е под 300 лева (около 290 лв., в зависимост от осигурителния доход). Има хора, които работят за такава заплата. Добре дошли в България.[/offtopic]Не съм съгласен че цените са нереални - минималната заплата е 350 лева и много хора в България живеят с нея не само за храна а има и хора които преживяват и с по-малко като социално слаби, безработни и пенсионери и не умират от гладна смърт. 15 лева само за храна на ден за сам човек е нереално.
лично аз имам въздушна пушка която вече не стреля - повредена е - но винаги мога да ударя някого с приклада в стомаха и да му изкарам въздуха. А със металните сачми можех да изкарам някое око 5,5 сантиметра са 22 калибър.
Но както казах - това са дребни неща. Като цяло играта много ми хареса. Много е нестандартна, напомни ми за "танкистката" книга на Блонд, само че е .
Това не е по "Убежището"относно "Убежището" - сипматична игра. Отново фентъзи като първата, но е.....нестандартно. Лека е, минах я на първи прочит, на мой не бях перфектен, защото не се снабдих
като цяло мисля, че се справих добре. Може и по-добре, ама какво да се прави първи прочит.Внимание: Споилер! [ Click to expand ] [ Click to hide ]нито със сребърни курушуми и пистолети, нито с разпятие или икона... накрая изкарах към 80 точки и се озовах в месарницата....
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas