Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Искаш да кажеш, че сред благочестивите жени също ще се намерят привърженички на щедрите деколтета, с които се прелъстяват незрелите мъже? Не може ли просто да кажеш: "да, признавам, "обаяние" не беше точното определение за тази дарба"?Ризата с широко деколте увеличава чара/обаянието на героинята, особено сред мъже.
logus,
Ако се разровиш сред старите книги-игри (дори само сред моите), ще откриеш много тъпотии. Какво значение има това? Искаш правото да натвориш своите тъпотии с оправданието, че навремето ние сме натворили своите!?
:dance:Проблем ли било всеки да си пише тъпотиите в своето време... За мен винаги е някакъв проблем някой да твори тъпотии. По-сериозен проблем е, когато това съм аз. Когато си ти, logus, за мен е безобидно и незначително.
Вярвам, че има значима разлика между броя на читателите сега и тогава. Както и във възрастта им и възприемчивостта им към тъпотии.
Дискусиите по "Зъби" явно няма да доведат до нищо хубаво.Всеки човек, когато твори взима за база хората преди него, които са оставили някаква следа. Тъй като ти писа доста преди новата вълна всеки пишещ сега може да се сравнява с теб. Навремето ти пък се сравняваше с Колин Уоломбъри в МЕГАИГРА , а по-късно и с Върджил, и твърдеше че Елена Павлова те е окрала с плаващите кодировки, сега обаче пишеш че никой не може теб да те използва за сравнение. Да ти имам двойните стандарти.
logus,
Ако се разровиш сред старите книги-игри (дори само сред моите), ще откриеш много тъпотии. Какво значение има това? Искаш правото да натвориш своите тъпотии с оправданието, че навремето ние сме натворили своите!?
Внимание: Споилер! [ Click to expand ] [ Click to hide ]Искаш да кажеш, че сред благочестивите жени също ще се намерят привърженички на щедрите деколтета, с които се прелъстяват незрелите мъже? Не може ли просто да кажеш: "да, признавам, "обаяние" не беше точното определение за тази дарба"?Ризата с широко деколте увеличава чара/обаянието на героинята, особено сред мъже.
Видях какво се случва с Елия, ако приложи обаянието си срещу вещицата, и това е поредния сериозен проблем в твоето произведение. Дал си ми възможност да разпределя 20 точки между дарбите си. Дал си ми дарби "рефлекси" и "обаяние". Не си сложил таван на оценка, нито пък си дал ориентир коя оценка какво означава. И какво, ако имам оценка 10 или дори 15 за рефлекси? Старата вещица пак може да ме шамароса с лекота? А какво ако имам обаяние 15? Щом съм жена, не мога да омагьосам жена и да я накарам да се разприказва? За какво си ги сложил тези дарби?
Кажи на жена с хубав бюст, че някакъв си жакет ще ѝ попречи при желание да акцентира върху бюста си, за да разфокусира невръстен наблюдател.
Не помня да съм наричал Колин свой учител.С Колин се сравняваше в "Империята отвръща на удара" където хубаво го оплю, него и "морала му и после каза - ама той ми бил учител, ама аз не му приемам ценностите. Думите ти бяха доста по-грубички.
Не отричам ничие право.Ето тук е където си признал, че в твои игри има тъпотии, но отричаш правото на другите да се сравняват с теб и на свой ред да пишат тъпотии. На мен това ми се струва нарцистично поведение. Именно заради това поведение спрях да чета книги на Майкъл Майндкрайм.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas