Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Понеже тази илюстрация стана епична. Няколко думи.
Прегледах я снощи от главата до петите.
Първо -Внимание: Споилер! [ Click to expand ] [ Click to hide ]така поставени ръцете на жените изглеждат сякаш всичките са им джобовете. Никъде не се вижда ръка под поставката на леглото, освен във фантазията на художника. Дори да имаше такава това нищо не доказва - спокойно би могла баронесата да придържа поставката?!
Второ -Внимание: Споилер! [ Click to expand ] [ Click to hide ]Сбърканата перспекитива на огледалото. Лицата на абсолютно всички жени не се виждат, доколкото знаем само една е вампир а пък лицето на графа се вижда в огледалото, а го няма в картинка...определено не е наред това огледало и ме накара да се замисля, дали въобще ъгълът под който е поставено отразява жените?
Трето -Внимание: Споилер! [ Click to expand ] [ Click to hide ]Огледалото в стаята на Лизи беше счупено защото е вампирка, а това тук е здраво. Егати логиката?
Четвърто-Внимание: Споилер! [ Click to expand ] [ Click to hide ]добре, че беше чашата, единствената подсказска - чашата ще се напълни с кръв, от шията на графа, гледам фигурата най-близо до нея. Не беше добре да има само една подсказка, някой можеше да не я забележи.
иначе след много изигравания забелязах неприятен момент -Внимание: Споилер! [ Click to expand ] [ Click to hide ]запознавам се с Уил в осветената част на града давам му задача и когато отивам в тъмната част на града, и му спасявам живота, той не ме помни, а това е съвсем друга история? хубаво би било да има връзка между мисиите.
И още нещо което ме издразни -Внимание: Споилер! [ Click to expand ] [ Click to hide ]може да отида направо в кръчмата и ако запиша "гост" да не си правя труда на обикалям повече из града, но ако не срещна Хизет- Гул, все едно съм се провалил, колкото и да обикалям...малко е тъпо така.
Най-голяма гадост еВнимание: Споилер! [ Click to expand ] [ Click to hide ]твърде лесната борба с жаждата и съжалението ми, че факторът време не е развит повече
Като цяло обаче стилът е приятен, сюжет не липсва, изборите са в по-голямата си част логични.
Тези неща могат да бъдат изгладени в продължение или евентуално - ново издание.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas