Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Мисля да направя само за предварително желаещите и няколко резервни от уважение към хората, които имат твърдокорични старите бройки.
... е толкова прекрасно нарисувана, че аз й прощавам всичко
Чудесен, професионално изпипан продукт! Поздравления за всички замесени - автори, художници и ред. колегия! Продължавайте само напред и нагоре и не ми обръщайте внимание когато пиша една страница пост, пълен с критики.
Same here - първия ден и аз не ги регистрирах не са "на фокус" просто, но тук явно има и друг проблем, щом не можем да ги свържем с тялото от раз (тъй като човешкото съзнание има способността да довършва нещата) и той идва от веещата се бяла пола - пробвай да я скриеш с пръст и виж какво се получава. На мен така ми е по-лесно да "съединя" принцесата. А ако полата й се вееше откъм краката (и те бяха малко по-свити в колената), съвсем нямаше да се чудим какво се случва, отпред ли е, отзад ли е. Но не знам дали не би развалило баланса и да натежи отдясно, май би... Да си призная, още по-късно забелязах лявата ръка, с която се държи за гърба на ездача, а това прави нещата по-логични.Честно от една седмица корицата ми е нон-стоп в полезрението, но чак днес видях крачетата на булката! През цялото време си мислех, че тя наднича зад гърба му!
Изненадата на кръга. Цял нов сюжет. Ха дано и следващата корица е така обсъждана, многопластова и труднотълкуваема но се съмнявам. Между другото, чудесно решение е и изнасянето на меча пред буквите, като сравнявам с първия пост. "Влюбване от пръв поглед" наистина е точният израз и за мен, та няма как да не й простим "едно криво зъбче и някакви лунички". Все още гледам да е на показ, а не пъхната сред другите книги. Макар че и гръбчето си го бива.Та, конникът всъщност не гледа в светлото бъдеще, той гледа в ТЕБ, читателя, и съответно тоя меч дето е развял - той е там за да съсече ТЕБ, щото си му на пътя
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas