Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
(1) На поредния епизод разбирам, че това, че ятаганът му е дървен, не притеснявало Мустафа, а всъщност притеснявало най-вече противниците му. Чудя се защо? Надявали са се на дунапренен ятаган може би.
(2) И тук следва най-безумният избор дотук. Имам три възможности:
1. "Ще пробваш една смесена техника, която си учил в кралския двор - "бръснещ пясък" - преминаваща в берсеркски удари от северния континент"
2. "Ще предпочетеш да изчакваш атаките на Мустафа, да изучиш стила му и да контраатакуваш"
3. "Ще опиташ твърди блокади с избутване и изненадващи промушвания"
Опитвам се да дешифрирам един по един трите варианта"...
О, боже на махмурлука...Няма да коментирам предисторията и увода, въпреки че предлагат предостатъчно материал за коментари, а ще мина направо към същинската игра.
В първото изречение на епизод 1 чета "Проправяш си път през множеството, като умишлено не слизаш от камилата." След думата "множество" обиклновено се уточнява множество от какво имаме. Множеството хора? Множество камили? Мечета? Да кажеш "Преправяш си път през множеството" е като да кажеш "Преправяш си път през многото", "Преправяш си път през голямото количество" или "Проправяш си път през съвкупността".
"Умишлено" в случая ми се струва излишна дума. Едва ли е голям шансът да останеш непредумишлено върху камилата.
Аз съм. Чакам сливане на профилите.ThufirHawat, не те разбрах теб Асен ли си или не си Асен
Не е твоя работа . Работа е на Ринглас, с него съм го обсъдил.и ако си Асен, защо пишеш едновременно от два профила.
Можеш. Вероятно го правиш всеки ден. Замисли се малко и ще се сетиш, още вярвам в теб !Понеже виждам, че го разбираш много българския, да те питам:
Мога ли да направя нещо преднамерено, но не с цел?
Щото досега си мислех, че преднамереността върви с целеполагането, пък май ще излезе, че съвсеееееем не е така...
Съгласно правилата на българския език, "Бог" пиша с главна буква, само когато говоря за монотеистична религия. О, богът на махмурлука не е част от такава.П.П. Дано да не ти е бил тежък махмурлука! Трябваше да изчакаш да ти мине и после да пишеш. Бас ловя, че те е наказал допълнително, задето не е с главно "Б" обръщението към Него.
Не, поуката от горното е, че явно си написал куп книги-игри без да познаваш всички правила на езика, на който ги пишеш . Но няма нищо, добрият редактор ги познава и може да оправи нещата вместо теб!От това човек може да си извади поука, че понякога трябва да се изразява коректно и без да му плащат.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas